Post numer: #1Wysłany: 2009-09-25, 19:16 EX_INTERP 0.01 Dla wszyskich graczy
Witam!!!
Myślę, ze każdy z was ma dosyć graczy w których nie da się trafić.
Mam dlatego prośbę aby zainstalować plugin który automatycznie będzie,
ustawiał wszystkim graczom interp otar rate.
Mam nadzieję, że głosowanie zmusi adminów do zrobienia coś w tej sprawie :P
jestem na TaK . Bango a co ty nie możesz odpalić 0.01 ?
//Bango
przecież ja żartowałem z tym 0.1
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
CZYIŚ INTERP NIE MA ŻADNEGO WPŁYWU NA TO ŻE TY NIE MOŻESZ W NIEGO TRAFIĆ ^^ JAK ON MA 0.1, A TY 0.01 TO JUŻ ZALEŻY OD TWOJEGO SKILLA CZY GO ZABIJESZ LUB TRAFISZ W GŁOWĘ.
Co do propozycji to może być, ale tego wyboru 0.01-0.05 nie ma na nonstimie, nie bedzie tutaj bo zaraz wytłumaczy wam to Fayrant
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Czy mozesz kogos trafic czy nie, to jest kwestia ustawien tej wlasnie osoby a dokladnie zbyt malych ustawien jej ratow (rate , cl_updaterate cl_cmdrate) a wiadomo ze jak ktos ma male rate to niemozliwe jest ze ma interp 0.01 , bo cs automatycznie wylicza interp 1/cl_updaterate.
(Standardowe cl_updaterate i cl_cmdrate po wlaczeniu 1 raz cs'a i nie zmienianiu nic w cfg to jest chyba 20 lub 30 i interp 0.1 wiadomo, z czym gra na pewno z 40-50% graczy poczatkujacych na publicznych serwerach, jak nie wiecej co wszyscy wiemy :D , ale duzo osob gra swiadomie na 0.1)
Mowiac prosciej, masz rate jakie maja byc pod interp 0.01 czyli rate 25000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 (chociaz to niekonieczne) to jezeli widzisz ze ci ktos scina to na 99% nie ma interpu 0.01
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-09-26, 21:18, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum