Post numer: #1Wysłany: 2009-03-21, 12:28 EL Diablo | admin
Cześć mam na imię : Adrian
Pochodzę z : Sosnowca
Mieszkam aktualnie w/w
Urodziłem się : 21 października 1987 r.
Czyli mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : coś koło 2lat(może dłużej)
Gram na : nosteam
Chcę zostać adminem bo : Dość długo i często gram na serwerze ZM. Przyda sie admin grający w godzinach porannych i przedpołódniowych, wtedy często wogóle nie ma żadnego admina. A jak sie pojawi ktoś z softem to nie ma sie do kogo zgłosić, gra robi sie wtedy denerwująca.:)
Byłem już adminem na serverach : nie byłem
Poświęcam dziennie grze : różnie...2-5h(codziennie)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Wydaje mi sie że dobre cechy @dmina: Opanowany..choć każdy ma jakąś granice. Uczciwy i Skrupulatny w działaniu.
O sobie mogę powiedzieć, że : już wystarczająco napisałem... narcyzem nie jestem.
Dla innych graczy jestem : uczynnym człowiekiem, choć jak to mówią "kradzioch fragów" :P
Co do 2 ostrzeżeń na forum, troche za duzo pisałem:/( chciałem dobrze; ) dlatego teraz dałem na wstrzymanie.
---
Co do kultury, czasami sie zdenerwuje... Od Killa dostałem 5 min bana za "... ty idioto".
____________________ Liberate tute me ex infernis
Ostatnio zmieniony przez El Diablo 2009-03-21, 13:02, w całości zmieniany 2 razy
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum