W moim przypadku bug pojawia się jak nie żyje ale np. ZaKu__BaKu lub lols 8 mieli tego buga jak grali i inne osoby też. Bug nie pokazuje prawdziwej postaci gracza ani nie pokazuje jak on się porusza tylko pokazuje gdzie xxx jest.
Postac w czerwonym kółku to terrorysta, a pokazuje ziomka z CT
To że jest takie niby wh ale nie wszyscy to maja albo sie nieprzyznali. 2 osoby z chyba 20 mialo taki bug jak żyły. Reszta dopiero po zginieciu miala, tak jak ja. Ja proponuje sprobować naprawic a nawet jeżeli sie nie uda zostawic bo i tak wiele szkod to nie zrobi a przezyjecie z "WH" jedna mapke i nic sie nikomu zlego nie stanie. Jest to fajna ale małopopularna mapa.
P0zdr0!
____________________ --------------------------
Gość czy wiesz że?
Już osób stwierdziło że jestem PRO, ale to nie koniec!!!
-----------
DARMOWE MP3!!!
Czesio ja wiem że tobie takie wh nie przeszkadza ... ale są porządni gracze którym taki bug przeszkadza. Ciebie to nie obchodzi czy Cie lols 8 zabije przez ścianę... jasne sam sapałeś że lols ma wh więc nie pisz bzdur, a oboje wiemy że lols miał tego buga. I nie pisz że 2 osoby na 20 bo ponad połowa pisała że widzą jakąś postac. Na Zaka też pisałeś że ma wh ...
Evo.. czemu Ty ze wszystkiego robisz problemy ?. Co Cie denerwuje w tym "czymś"? Po prostu nie komentuje, może i mnie nie było wtedy na serwie ale wydaje mi się, że aferę robisz z tego powodu iż nie potrafiłeś nikogo zabić. Chociaż sam miałeś buga to i tak wszyscy zbugowani potrafili to wykorzystać lepiej od ciebie ...
Chociaż sam miałeś buga to i tak wszyscy zbugowani potrafili to wykorzystać lepiej od ciebie ...
Ciekawe, że o wiesz o tym, co działo się na serwerze, gdy Ciebie tam nie było... Hmm.... Hmmmm... Wiem! A może też miałeś buga, np. hltv bez hltv na serwerze! To dopiero nieuczciwość i nierówna walka :
Ghosciak, taki bug, o którym Evo wspomniał, to jednak jest problem. Taki, jak np. zniknięcie masła z plecaka w długiej podróży. Trzeba wtedy jeść kanapkę bez smarowidła. Tak samo tu trzeba grać czasem, może losowo, z nieczitującymi wuhaczami.
Ale mapa dobra... Więc tylko czekać, co powie Momoś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum