Post numer: #1Wysłany: 2009-01-25, 20:25 Dziwni gracze
Witam wszystkich mój pierwszy post. Za błędy sry
Ogólnie gram w css 2 miesiące i tylko na tym serwie atmosfera super można pogadać admini wyrozumiali i robią wszystko by grało sie nam dobrze <bez prograczy z dopalaczami> Niestety znajdą się tacy co uważają sie za specjalistów w poznawaniu kiedy ktoś gra na dopalaczu każe nagrywać kamerka internetową <lol> najlepsze w tym jest to że posądzał siw3x-a piękne staty<54-4 > no niestety duża część osób na tym serwie gra któtko tak jak ja i jesteśmy mięsem armatnim <lol> takich prograczy powinno sie usówać
niewiem jak wy podchodzicie to tego <admini> ale wydaje mi się że macie taką sytuację bynajmniej dwa razy na dzień .
Mała prośba fajnie jakby na czacie pokazywało się rate jakie ustawić bo od kiedy na serwer może wejść 26 graczy <fajnie bo czasami długo się czekało> troche laguje
Ostatnio zmieniony przez kudlaty Love 2009-01-25, 20:32, w całości zmieniany 1 raz
Mała prośba fajnie jakby na czacie pokazywało się rate jakie ustawić bo od kiedy na serwer może wejść 26 graczy <fajnie bo czasami długo się czekało> troche laguje
najlepsze w tym jest to że posądzał siw3x-a piękne staty<54-4 > no niestety duża część osób na tym serwie gra któtko tak jak ja i jesteśmy mięsem armatnim <lol> takich prograczy powinno sie usówać
1. Kolego powiem ci, że im bardziej dostajesz w dupę, im grasz z lepszymi graczami sam stajesz się lepszy.
A po 2, to nawet jeśli by się admini zgodzili, w co wątpię to niby jak zakazano by grać takim graczom?
co do postu
tak dzisiaj byl koles mowil ze mam wh bo staty 54-4 kazal mi nagrywac jak gram kamerka internetowa ^^ ale olac
co do tego ze co 2 dni ktos mowi ze mam city czy cos osobiscie mnie to wali mowie mu zeby nagral demo dal na forum albo niech wejdzie ze man na jakis server steam ( po czym on mowie ze nie ma steama haha) i mozemy pograc
co do pro graczy nie bede nikogo usuwal bo jak ma to wygladac selekcja ci co maja staty 30-0 to juz grac nie moga?
server jest dla kazdego uczciwego gracza nie moge innycg traktowac jako pro gracz czy lama gracz to gracz na kazdego znajdzie sie mocny
Grają dzieci na słabych serwach co po klatach się strzelają.
Uważają się za pro to zmieniają serwer i później posądzają wszystkich po kolei Na "Nowo poznanym Serwerze"
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
ma trochę racji bo gdy wejdzie na server ktoś taki jak malakas lub . to jest po grze bo zaraz dostajesz heda. Ale z drugiej strony gdzie oni mają grać???
____________________ Gram pod Nickiem et.Race K@NRIN
mi sie wydaje ze chodzilo mu o graczy co placza zeby nagrywac sie kamerka zeby ich usuwac;p
swoj przyklad dal na to ze jest latwym celem i takiemu siwexowi nietrudno jest zdobyc takie staty
ale moze zle rozumiem xD
ma trochę racji bo gdy wejdzie na server ktoś taki jak malakas lub . to jest po grze bo zaraz dostajesz heda. Ale z drugiej strony gdzie oni mają grać???
Powiem Ci, że lepszym graczem stajesz się jak grasz z lepszymi od siebie, bo możesz się od nich wiele nauczyć, a grając z równymi, lub słabszymi od siebie, wogóle nie stajesz się lepszy, lub nawet stajesz się słabszy.
Dlatego to właśnie zaczołem grać na TP + BF2 i skończyłem z diablo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum