Post numer: #1Wysłany: 2008-12-22, 11:32 Dziwne zginięcia
Dzisiaj na mapie de_italy gdy zaczynałem grę po pierwszych 2 rundach spoko się grało lecz w 4 rundzie coś się stało że wybyło prawie całe CT [w tym mnie] jak było w CT było 12 osób zostało 3-5 nie pamiętam a u Terro nic się nie stało....Trochę to dziwne nie sadzicie że Head Admin powinien coś zrobić??
ecz w 4 rundzie coś się stało że wybyło prawie całe CT [w tym mnie] jak było w CT było 12 osób zostało 3-5 nie pamiętam a u Terro nic się nie stało....
|4LC473L|, grzmotkowi chodzilo o to, ze kolege HaVoka wybil jakis czit na spedhacku i aimie w 5 sekund 10 osob i dlatego grzmotek pisze ze to jest non steam i zawsze beda czity, chyba dobrze zrozumialem
to też nieokraślone błędy NS ;P
albo brak kompatybilności z mapkami/pluginami/klientami/czitami albo zły humor serwera, albo zły humor maszyny, albo złośliwość przedmiotów martwych, albo kosmiczny przypadek, albo złośliwość ludzi, albo taki żart ;P
co masz na myśli mówiąc że coś mam z tym zrobić?
co uważasz mogę zrobić na podstawie informacji które mi podałeś?
któregoś dnia wywalić 3/4 TT żeby było sprawiedliwie?
[ Dodano: 2008-12-22, 22:22 ]
Nic nie jest idealne.
I jak brzmi jedna z zasad kogoś tam (chyba Darwina) "Co jest zdolne do zepsucia to się zepsuje".
/// by fuer - te jedno z praw murphy'ego... ale nie spamuj już więcej pls... bo Cię surowo ukaram... może i widzisz 'Head Admin' jako mój status, ale jestem tu też etatowym moderatorem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum