Post numer: #1Wysłany: 2008-10-22, 19:43 Dzisiejsze zajscie
Co do dzisiejszej sytułacj , owy problem stawia mnie pod sciana , nie da sie tak zrobić żeby i dla was i dla mnie było dobrze ( rozwiazania istnieja pepsi juz zasugerował 1 z tego co czytałęm wasze kłutnie o przysłowiowe gówno ) wiem jak się admini zachowuja wzgledem mojego brata i jak moj brat wzgledem was . Wiem bo jak bysie nie wiedzieli czesto siedze i patrze jak oni graja na 2 kompach , ale nie o tym tutaj mam pisać . Po 1 pepsi z tego co wiem raczej juz nie zawita na tym servie , po 2 nie twierdze ze moj brat jest swiety ale to moj brat i nie ukrywam ze gra lepiej niz ja i wiele osob z was ( poswieca na to duzo czasu co czasami nie wydzi mu na dobre ) , ale staje jednak murem za moim bratem !!!! co jest oczywiste i logiczne . Wyjasniam juz dla czego ( nie odbierzcie tego jako zwalanie calej winy na was bo tak nie jest , wina po obu stronach ) Ktorys z was napisał ze daje JA bany za obraze rodzicow tak owsze daje i bede dawac , tak samo jak dla pepsiego dawalem bany jak gral ze man na tau . Niestety musze przyznac ze wiekszasc prestensji do niego skierowanych jest prawidlowo uzasadnione lecz wy tez nie jestescie bez winy , bo jak on wchodzi a admin do niego odrazu z tekstem siema dzieciaku albo co tam nobku slychac , nie czyni admina doroslym a pepsiego wrecz doluje bo jego wiek o niczym tutaj nie swiadczy . Pepsi co odziedziczyl po mnie odrazu na taki tekst odpowiada tylko ze ja nauczylem sie nie pisal all co mysle a on jeszcze do tego nie doszedl i czasami go ponosi i nie tylko go bo my tez jestesmy czasami nad popudliwi na niektorych ludzi . Zalecam nie zwracanie uwagi na niego jak on gra ( jak bedzie grac wogle ) jak wy nie bedziecie do niego nic pisac to i on niepowinien do was ..... tak mysle . Zalecam tez jak bedzie pyskowac to gag i posprawie albo wyslac esa na kome do mnie lub na gg wyslac wiadomosc . Co do autoslota raczej juz nie powinien wchodzic choc sam mu na to pozwalam , bo po co ma czekac rownie dobrze ja moge wejsc napisac dla all adminow ze to ja i dac dla pepsiego grac .... wychodzi na to samo , co do banowania nie zalecam bo odbanuje jego jak tylko pozam argumety admina i mojego brata . Dzienkuje za wypowiedz i zycze milej gry z moim bratem to nie moja wina ze gra lepiej od nas w ta gre .
Popieram ducha;]
nawet hex byl lagodny jak go nikt nie prowokowal...
dzieci sa jacy sa nie umieja sie kontrolowac zbyt bardzo bo po porostu do tego niedorosli;]
uzasadniajac ta wypowiedz powiem ze pepsi przy mnie nigdy nie odwalal tak jak cos suerrujecie:]
a ze gra lepiej od nas to moze sklaniac was do jego krytykowania i prowokowania, bo nigdy nie widzialem zeby ktos mowil cokolwiek na inne dzieci co gadaja do mic i wogole... ze sa botami i fajnie sie ich bije to moga zostac a ze pepsi tez dziecko ale was bije to juz fe jest bo takie dziecko nie moze nas bic;] i sie zaczyna prowokacja itp zeby tylko mu dokuczyc
to sie zazdroscia zwie...
tyle ode mnie:]
Ja nigdy nic do pepsiego nie miałem, nigdy mi nic nie pyskował, więc zdziwiła mnie bardzo dzisiejsza akcja, ale jest też sprawa tego rodzaju, że ja go nigdy nie prowokowałem i napiszę to co już pisałem nie raz na forum i w SB, zauważyłem, że admini ciągle jadą po wszystkich, wyśmiewają się z początkujących graczy a doświadczonych prowokują, żeby mieć tylko powód do ukarania go, tak jak mówi 3^k z Hexem było to samo, ciągle był prowokowany, aż nie wytrzymał i robił to co robił. Przez takie sprawy tracimy wielu dobrych graczy a chyba chcemy żeby serwery trzymały jakiś poziom, chyba, że lubicie jak wpadacie na serwer i bijecie wszystkich do 0, mi to nie sprawia satysfakcji i wolę grać z kimś kto trzyma wysoki poziom. Wcale nie jest powiedziane, że admin zawsze musi być najlepszy na serwerze.
bo jak on wchodzi a admin do niego odrazu z tekstem siema dzieciaku albo co tam nobku slychac
Jakos jak moj 11letni kuzyn wchodzi na serwer, to nie spotkalem sie jeszcze z takimi reakcjami innych graczy w stosunku do niego. Tak wiec cos musi byc nie tak w zachowaniu twojego brata, ze ludzie tak, a nie inaczej sie odnosza do niego.
Co do twojego slota to nalezy on wylacznie do Ciebie i tylko ty powinnienes miec prawo go uzywac przy wchodzeniu na serwer, a nie twoja ciotka, matka, siostra czy w tym akurat przypadku brat. Pamietaj ze admin zostal dany tobie, a nie twojemu bratu.
A pepsi jeszcze raz wspomni w ktoryms z postow o przyslowiowym banie na "pesel" to osobiscie zbanuje go na forum.
edita by sharp
on w swoich postach pisal o banie na cfg, alezawsze przytomny sharp pozmienial na przyslowiowy "pesel" ^^
#Wiem o tym ale napisalem na "pesel" bo nie zwrocilem uwagi na to ze temat jest w dziale VIP
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-10-22, 22:11, w całości zmieniany 3 razy
Fearo widzisz bez urazy ale slabo czytales innych adminow wypowiedzi twoj kuzyn wchodzi i przyslowiowo boci .... czyli po co sie go czepiac dziecko to dziecko nie potrafi grac .... tak my sadzimy wiec po co go zaczepiac ale jak wchodzi koles ktory jest dzieckiem i nie dosc ze ma umiejetnosci przewyszajace nas to jeszcze jak cos sie do niego napisze do odpowiada tym samym to juz bulwers bierze . Fajnie ale to wina nie tyle tego dziecka to nas bo sami tak robimy , przyznam sie ze ja sam tak robie choc staram sie kontrolowac szczególnie jak gram pod innym nickiem , nie twierdze ze pepsi jak wchodzi na serva to nie wyraża swojego zdania co do czynnosci adminow , bo i ja czasami tak robie tylko ze mowie to na vt dla niedziela i LL a nie dla was na ts@ , ale tez i nie mozna go odrazu karac za byle g bo to jeszcze bardziej pietniuje czlowieka i mnozy problemy . Co do graczy na naszym servie to kazdy wie jak jest strzelisz banie nie taka jak trzeba i juz odrazu ze hax a ze wiedza kto to pepsi i odrazu po nim jada to tez nie wina pepsiego , bo co on moze na to zrobic jedynie odpowiedziec tak samo glupio jak do niego napsali takie kłótnie sa o przyslowiowa marchewke .
inni tez gadali...
i wiele zalezy od osobowosci
hiffesa moze ktos prowokowal ale ten jest spokojny to nie odpowiada
pepsi jak powiedzial duchma taki charakter nie inny ze nie pozwoli sobie w kasze dmuchac
a ze reaguje to inni dalej go podpuszczaja i jest jak jest:]
swoja droga raz hiffesa na podobnym zajsciu przylapalem tzn zblwersowal sie jak go od czitow wyzywali ale to takie pojedyncze zajscie:] nikt nie jest swiety i swoje nerwy ma
#edit
Duch akurat hiffes to typ pepsiego mlody i utalentowany;p
grac umie i bije innych, 3 razy ss mial robione
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-10-22, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
sam nie wiem, tak szczerze to ten slot mi wisi, ale jest też taka sprawa że nie stawia go na równi z innymi graczami, a gracze tego nie lubieją, więc i po nim mogą dlatego jeździć. więc niech lepiej skończy z tym, albo niech poprosi ładnie o slota, może coś zrobi dla FPS to go dostanie, dostanie też range na forum i już będzie git.
wiek i jego gra to rzeczy raczej drugorzędne w sumie... mi zupełnie obojętne.
sam nie widziałem żeby jakoś strasznie wywijał, co znaczy że sie potrafi hamować. i niech tak trzyma.
przecież to nie chodzi tutaj żeby jego dołować, tylko żeby porządek na serwerze trzymać.
Duch tak sie sklada, ze hiffes ma wiekszego skilla od 3/4 serwera. Jedyne co mu jeszcze brakuje to lepsze sluchawki i troszke rozumowania logicznego podczas gry, ale uwazam, ze to drugie wraz z wiekiem nabyje, jesli dalej bedzie gral...
Dlatego wiec uwazam, ze to porownanie bylo bardziej trafne niz Ci sie moze wydawac...
szacunek nalezy sie kazdemu sharp nie tylko starszym:]
jesli wy mu cos mowicie on odpowiada proste...
i jesli inni wyzywaja innych od zer to jest good? bo z tego wychodzi ze tylko pepsi nie moze tak mowic bo juz halo jest
nie chodzi ze do niego tylko ogolnie do graczy ktorzyserio graja jak boty itp i jak inni tak sie wyrazaja...
poza tym wystarczy sprowokowac inaczej zeby wszczac klotnie ty powiesz np jak axcel zeby poszedl ze skarga do kogos to on ci odpowie inaczej i juz klotnia gotowa... mozesz do niego dzieciaku powiedziec i sie moze zaczac
wszystko zalezy od charakteru
podobnie jak z hexem bylo mowilem...
z nim to nawet normalnie szlo pogadac koles ok byl a jak mu ktos cos powiedzial to sie zaczynala klotnia o byle gowno bo po prostu nie dawal na siebie mowic
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-10-22, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Sprawa o slota moim zdaniem zalezy tylko i wylacznie od ducha jak pozwala bratu to niech wchodzi mi to rybka. Watek z pepsim to inna sprawa. Ogolnie rzecz biorac nic do niego nie mam juz predzej on ma cos do mnie nawet chyba sam nie wie co. Szczegolnie odkad dostalem adma czepia sie( nie wiem czy to ma zwiazek z toba ale swego czasu tez tak gadales) mnie za co adma dostalem ze chyba z laski itd. czym sam sobie wrogow robi. Ma jakies pretensje do mnie najlepiej duchu dowiedz sie o co mu chodzi bo sam nie wiem ( w dzisiejszym poscie np. napisal ze cos tam napisze o zachowaniu adminow np. o mooim bo ma duzo materialu chcialbym szcerze poslcuhac co ma do powiedzenia.) Prawda jest to ze jest czasami prowokowany a czasami troch sie panoszy czym sam sobie biede klepie bo gracze raczej nie lubia takich zachowan co to nie on. Nikt nie wyzywa twojego brata bez powodu nikt mu po wieku nie jedzie ze dzieciak itd. bez powodu. Twoj brat powinien troche wyluzowac bo np. gdy kogos ubije to ta osoba mu napisze ze farci czy cos takiego on czasami niepotrzebnie wali glupie teksty typu: mam cie nie kocha ? itp. poczym zaczyna sie glupia klotnia. Najlepiej niech troche wyluzuje, odpusci czasem a nikt go sie czepiac nie bedzie. Nikt nie bedzie z niego robil swietej krowy ze nic mu powiedziec nie mozna bo to nie o to chodzi bedzie traktowany jak inni na rowni. Niehc nie mysli ze admini sa do mnie uprzedzeni bo to nie prawda ( predzej on do mnie). pzdr
Wniosek taki: jak ktos bedzie wyzywac pepsi od czitow czy od nie wiem czego, to niech pepsi sie tak nie bulwersuje, przyjmie to ze spokojem, jak ten gracz co fika przegnie palke za slownictwo to dostanie bana i tyle. To ze tam ktos powie na niego cziter czy cos w tym stylu to nie znaczy zeby mu odpowiadal teksty w stylu:" kocha cie mama?" czy "kto cie spłodził" cos w tym stylu, powinien to przyjmowac jako komplement . Niech po prostu mniej sie odzywa na serwerze ( albo bardziej spokojnie ?) do graczy jak i adminow to nie powinno byc problemu, bo raczej sami admini nie beda z nim tworzyc niepotrzebnych kłotni. Jesli tak to niech zrobi jakies ss na potwierdzenie ze jakiemus adminowi cos do niego nie pasuje to wtedy bedziemy to rozwazac ponowie na forum ;]
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-10-23, 11:15, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum