Post numer: #1Wysłany: 2008-12-29, 22:15 Dziesięć złotych rad jak grać na zombie mod
PIERWSZA: Zawsze celuj zombiakowi w głowę. To zabiera najwięcej HP i najbardziej ich odpycha.
DRUGA: Nie marnuj granatów, mogą się przydać. Po co rzucasz je w powietrze ? Dobrze rzucony granat może cie uratować.
TRZECIA: Nie bądź samolubem, widzisz że kolegę gonią zombie? Pomóż mu, następnym razem on Ci pomoże
CZWARTA: Gdy zostaniesz zombie, nie rezygnuj z gry.Psujesz zabawę innym.
PIĄTA: Gdy wejdziesz na jakiś obiekt za pomocą kładki - nie psuj jej. Nie jesteś sam, inni też by chcieli wejść. Postaw się na miejscu graczy którzy nie mają gdzie uciec. A poza tym sam nie dasz rady.
SZÓSTA: M4 i kałach to nie bronie na zombi. Jeśli nie umiesz się nimi posługiwać po co je wybierasz. Mają masę wad: Mało naboi, kiepska celność. Są lepsze bronie, Np taki shotgun, odpycha daleko zombi, co ułatwia ucieczkę.
SIÓDMA: Nie stój na krawędziach takich gdzie może Cię przeciwnik sięgnąć. Zwykły podskok może Cię zarazić (pamiętaj że mają długie łapki!), a jeżeli jesteś z kolegami skazujesz ich właściwie na śmierć.
ÓSMA:Nie blokuj innych graczy, gdy proszą Cię o przesunięcie to przepuść ich.
DZIEWIĄTA: Nie używaj bugów mapy - denerwujesz graczy oraz narażasz się na bana.
DZIESIĄTA:Naucz się mapy na pamięć będziesz wiedział jak szybko dojść do kampy .
#nie grzmotku sam nie napisałem ale też nie skopiowałem wszystkiego, poczytałem na różnych forach , część dodałem od siebie i wyszło.
Ostatnio zmieniony przez Bango 2008-12-29, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum