Nr Użytkownika: 3772 Wiek: 16 Dołączył: 30 Wrz 2009 Tematy: 0 Posty: 295 Ustrzelił 2 fragów Skąd: to wiesz?
Post numer: #1Wysłany: 2010-02-15, 15:16 Dzień czy noc? -|- PROPOZYCJA
Witam was!!!
Piszę do was z propozycją którą prawdopodobnie odrzucicie ale warto spróbować. Aby uatrakcyjnić grę proponuję dodać plugin który po rundzie rozgrzewkowej zapyta graczy o to czy gramy w nocy czy w dzień. Chodzi mi o głosowanie. Po głosowaniu jeżeli gracze wybiorą dzień to bedzie normalnie a jak noc to poprostu ciemno i FUN xDD
Można by oczywiście dodać inne opcje. Myśle że to uatrakcyjniłoby grę w naszego ukochanego cs-a :D
Dziękuję za wysłuchanie
____________________ --------------------------
Gość czy wiesz że?
Już osób stwierdziło że jestem PRO, ale to nie koniec!!!
-----------
DARMOWE MP3!!!
Było to kiedyś, dokładnie rok temu na 4FuNie którym się opiekowałem. Zasada była jedna, albo gramy dzień, albo wywalić plugin. Jednym się to podoba, drugim nie. Jednak tym co się podoba jest mniej, dlatego nie zrobi to furory na Bf2.
Ja mysle to co skip, to plugin bardziej pod 4fun i na starym bf2 tego nie bylo. Zbedny plugin, tylko bedzie mulic. Juz lepiej znajdzcie sobie jakies lepsze ...
Nie gram tutaj ale się wypowiem bo było to na 4fun kiedyś
Jak szybko dodaliśmy z KiLLem tak szybko wyrzucaliśmy
Totalna porażka i niewypał
Każdy chciał dodać a po dniu każdy był za tym żeby wywalić
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum