Post numer: #1Wysłany: 2008-12-22, 11:00 Dzien bez autokamp ???
Podobno dzisiaj jest dzień bez autokamp. Chciałem się dowiedzieć czy to prawda. Ponieważ grając na cs_asault i cs_italy admini Mlody i jakoś exellent i o glaszali wszem i wobec że dzisiaj jest dzień bez autokamp. To ja mowie do nich aby mi udowodnili, poprzez podanie bezpośredniego linku na forum. To oni "odwiedź nasze forum fpscs.net (czy jakoś tak). Mowie mu, ze na tak rozbudowanym forum to cięszko znaleść co się szuka.W końcu powiedział że gdzieś w dziale Propozycja, to ja wchodzę i szukam. nic nie znalazlem, to wbilem spowrotem na serwa i powiedziałem, że do póki mi nie udowodni ze owy zakas istnieje do póty będę grał z autokampą. Mlody coś jeszcze gadał, że admin ma racje i, że on ustala czy preferuje autokampy, czy nie. Po zabiciu jednego kolesia ban. Nie wiem czy to od Mlodego, czy od exlenta ale tylko oni byli obecnymi adminami na serwie.
Zapraszam do dyskusji na ten temat.
To mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość.
Nomak, jeszcze nie ma oficjalnej decyzji czy mozna autokampy czy nie, czy bedzie ich ograniczenie na runde na druzyne czy nie.
Mlody mial racje co ci pisal bo regulamin mowi:
Kod:
UWAGA!! :
1. Admin ma zawsze racje.
2. Jeżeli admin nie ma racji - patrz pkt.1
3. Niesprawiedliwy ban? - patrz pkt 2
Wchodząc na serwer FPS automatycznie akceptujesz w/w regulamin.
Czyli jak admin pisal bez autokamp to bez autokamp i jak kupiles mogles dostac bana
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-12-22, 11:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum