Widze że Pepek specjalnie wymyśla jakieś bzdury. Brawo uwierzyliście mu. Ile razy mam powtarzać że wiele osób sie pode mnie podszywa. Jeszcze wczoraj rano jak wysłałem na PW do Mis Pushupek o hasło , jakis koleś po otrzymaniu hasła napisał mi na gg czemu zaj%$% hu^^ załozyłem hasło. Zawsze gdy przychodze na server pograć ktos juz do mnie z wontami 'mialem wh' 'wyzywłem kogoś' co wy ludzie!!!!! Smiley może potwierdzic ile osób to łałszywki były
*Suski a ty to się na żartach wogóle nie znasz, tobie ile razy na gg pisałem żebys banował moją podróbkę, więc się nie odgrywaj!!!!
*Skoro tak to dziękuje za miłą grę i fajną wspópracę. Jest to najlepsze forum na jakim byłem i server diablo jest THE BEST
____________________ Nigdy Gość nie próbuj........................ok?
Myślisz że to ja mowiłme na 100 procent. Juz wcześniej jak smiley czy smg pytali sie jak mnie rozponać to mowiłem że mam brata ktory gra na nicku M3. Ale widziala to tez moja podrobka wiec tylko raz mogłem uzyc takiego znaku!!!!! ON JEST CWANY
____________________ Nigdy Gość nie próbuj........................ok?
Masz hasło wiec już nie będzie problemu nie ma po co spamować. Jak bym miał ocenić ciebie w skali 1/10 dał bym 1. Nie mówiłem nic o tym że ci nie wierze bo nie rozmawialiśmy o tym ale znam sytuacje. Pepek ci bana dał? Jak nie to nie wiem po co tworzysz te bezsensowne tematy. U mnie i tak masz zrytą opinię po tym co wypisywałeś mi na gg.
Cytat:
Najpierw mówiłeś Mam Czity mam czity itd.
Potem zaczełes mnie wyzywać od cziterów,noobów itp.
Ja wierze pepkowi
Tyle z mojej strony
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Dobra dajcie spokój. Chociaż chłopak się tłumaczy ciągle to już coś, prawda ? Ma nick na hasło, więc jeśli jakiś G3 zacznie wyzywać, przeklinać itp. To ban, im częściej zacznie to robić, tym dłuższy ban powinien być.
To było z mojej strony. Z moim nickiem też już grywali, ale na HS. Na szczęście nie widziałem żadnych skarg dot. kultury albo przezwisk ^^
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum