Nr Użytkownika: 4393 Dołączył: 26 Gru 2009 Tematy: 0 Posty: 4 Ustrzelił 6 fragów Skąd: Nowa Sól
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-23, 14:40 drm fake player
może dodajcie do tt drm fake player, to takie coś że automatycznie restartuje grę na 1 rundzie po 10 sek 2 razy, gdy niema tt dodaje losowego gracza do tt
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Przecież wystarczyłoby wgrać plugin anty-reconnectowy (wyjście z serwera i wejście na niego w ciągu minuty = ban na godzinę), o czym trąbię od listopada, ale nikt mnie nie słucha.
Plugin ten wyeliminowałby główny powód wychodzenia graczy z tt (chęć defruningowania zamiast odpalania pułapek). Oczywiście czasem gracze wychodziliby dalej, bo np. mama woła ich na koncentrat z pudliszek, tudzież idą spać o 10. rano, ale nie wracaliby wtedy na serwer i ogólna ilość graczy uciekających z tt zmniejszyłaby się, podejrzewam, wielokrotnie.
Ale jestem tylko graczem, nie mam admina i nie dokładam się do serwera, więc nie mam nic do gadania, prawda, Pawcio ?
Przecież wystarczyłoby wgrać plugin anty-reconnectowy (wyjście z serwera i wejście na niego w ciągu minuty = ban na godzinę), o czym trąbię od listopada, ale nikt mnie nie słucha.
Ja ciebie slucham ale czekam na rozwoj sytuacji, mam ten plugin na pulpicie. On ma dodtkowa funkcje - komenda "retry" w konsoli jest zablokowana, nie dziala. Ale za to dziala "disconnect lub quit" co idzie za tym
Mattirab napisał/a:
wyjście z serwera i wejście na niego w ciągu xxx minut = ban na xxx minut
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum