Zaproszone osoby: 1 Nr Użytkownika: 2560 Wiek: 19 Dołączył: 23 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 669 Skąd: Opolskie
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-21, 19:12 DomiNQ | Admin
Cześć mam na imię : Dominik
Pochodzę z :Zdzieszowic (mała wiocha okolice Opola)
Mieszkam aktualnie w : Zdzieszowicach
Urodziłem się :1995 r.
Czyli mam lat :14.
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 9 miesięcy.
Gram na (steam/nosteam) :NS.
Chcę zostać adminem/aslotem bo : W ostatnich dniach widziano dużo cziterów, i chcę ułatwić pracę innym adminom.
Byłem już adminem na serverach :Nie byłem.
Poświęcam dziennie grze :W wakacje do 5h.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Nie jestem takim złym graczem,uczciwy i pracowity.
O sobie mogę powiedzieć, że : Trudno powiedzieć oceńcie sami.
Dla innych graczy jestem : Zazwyczaj tolerancyjny, miły i kulturalny.
Coś od siebie: Hmmm co by tu napisać ? Może to, że lubie muzykę techno, lubie grać w siatkówke i piłke nożną oraz interesuje się komputerami
W ogóle Cie nie znam. Na diablo nie gram więc powinienem Cie poznać przez forum...ale jakoś nie wyszlo:(
nie wiesz co sie dzieje na forum to nie ogarniesz serwa :( na nie
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
W ogóle Cie nie znam. Na diablo nie gram więc powinienem Cie poznać przez forum...ale jakoś nie wyszlo:(
nie wiesz co sie dzieje na forum to nie ogarniesz serwa :( na nie
to samo niegram za duzo na Diablo wiec cie nieznam to chociaz przez forum mógłbyś cos o sobie powiedziec
ale takto to nie
Nie poradzisz sobie z adminem jak nie wiesz co sie dzieje na forum ...
Nie chce mi sie więcej pisać ...
NIE
____________________ kLuCha``
Pr0
PozdrO dla graczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum