Nie wiem czy taki istnieje ;D. Nie umiem go przerobić nigdy się nie bawiłem pluginami. Podałem tylko propozycje dodania tej opcji. Faktem jest, że jest ona zbędna ;d ale trzeba pamiętać to, że szczegóły umilają nam grę ; P. Poza tym myślę, większość ludzi chciała by wiedzieć ile fragów traci do osoby która jest przed nimi w rankingu ; ). Jeżeli się mylę to przepraszam ;] ale wydaje mi się, że opcja powinna zostać dodana ;d.
Jestem na (:!!TAK!!:) ale można by zmienić lekko tekst aby ładniej wyglądał i brzmiał.
Co do plugina to nie wiem czy jest bo dobry w tych klockach nie jestem :)
____________________ --------------------------
Gość czy wiesz że?
Już osób stwierdziło że jestem PRO, ale to nie koniec!!!
-----------
DARMOWE MP3!!!
Spoko wszystko tekst i opcja ,ale podaj link albo przerob plugin albo kogos popros nie wiem zrob cos:D Jak bedziesz mial zaglosuje na tak,bo po co glosowac na cos czego nie ma:)
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Ludzie a Co Wy jesteście statsiarzami ? gracie dla Fragów czy dla przyjemnosci i dla skila ? jeszcze moze znajdźcie plugin ktory robi reconnecta kiedy macie slabe staty... zal mi takich ludzi ktorzy po zabiciu 2 osob wpisuja /rank i tak w kolo macieja. ale coz. decyzja nalezy do was. JA NA NIE !
Ludzie a Co Wy jesteście statsiarzami ? gracie dla Fragów czy dla przyjemnosci i dla skila ? jeszcze moze znajdźcie plugin ktory robi reconnecta kiedy macie slabe staty... zal mi takich ludzi ktorzy po zabiciu 2 osob wpisuja /rank i tak w kolo macieja. ale coz. decyzja nalezy do was. JA NA NIE !
absolutnie sie zgadzam
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
nawet jesli istnieje taki plugin to to jest porazka zapychajaca serwer... nie ma co go obciazac takim czyms i zasmiecac bo i tak kazdy ma na nim wysoki ping a wydaje mi sie (bo serio nie wiem) ze kazdy dodatkowy plugin go spowalnia jeszcze bardziej i wiecej sie moze spsiuc w nim:P
NIE
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
jesli nie masz pluginu to poco piszesz takie bezsensowne tematy... myslisz ze ktos bedzie specjalnie sie meczyl z przerobieniem pluginu bo ty masz taka zachcianke?? moim zdaniem close. A jesli bedziesz mial ten plugin to wroc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum