Post numer: #1Wysłany: 2010-01-23, 13:11 dodanie MC
witam
jak zapewne wielu graczy mnie również drażnią powtarzajace sie w kolo mapy dust dust2 west kabul office 1 /2 nuke itp itd niech nikt nie ma wymowki ze mapa nie moze byc grana przez nastopnych 8 map itp bo to jest żadne tlumaczenie... wejdzie jakaś mapa i znowu ich mc sie powtarza dlatego chcialbym aby zostal dodany na serwer MC bo tego juz nie mozna wytrzymac. Nie wszystkie mapy powinny sie w nim znalezc ale to mozna zrobic pozniej jak to przejdzie i wywalic te mniej lubiane. Na serwerze jest obłęd bo ktos zobaczy dusta i juz nic wiecej go nie obchodzi tylko klika <dust> <dust> <dust> albo inna denna mape a pozniej jest placz zaku zmien ja mowie macie co chcielisie a wszyscy glupie tlumacenia typu:"ja tego nie wybieralem...:( " i na raz polowy ludzi z serwa juz nie ma bo im nie zmieniam;/;/;/
bedzie dodany mc to i ludzie sie zainteresuja mapami na serwerze bo widze ze cienko tu z jakimis propozycjami;/
oczywiscie najwazniejszy glos ma tu nasz kochany Momo ale mam nadzieje ze przyzna mi racje jak i inni
no wiec jak?
# *skill_off
Post po edycji, bo orty rażą w oczy ;]
P.S. Jeśli nie macie nic ciekawego do napisania, lub chcecie napisać samo " jestem ZA " lub " jestem na NIE " - to sam głos w ankiecie wystarczy. Proszę nie spamować, a osoby, które usilnie będą starały się nabijać posty będą nagradzane warnami.
Pozdro.!
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
MC jest złym pomysłem.
Lepiej by było wywalić te remake dustów i zostawić de_dawn de_dust2 i jakieś remake de_dusta2
i wywalić zwykłego office i zostawić tego nowego 2 nuke można zostawić
Dodać mapy które nie są tylko następnym remake podstawowej mapy
Nie rozumiem twojego posta ;d. Może jest dla mnie za mądry ;d. Ale wydaje mi się ,że chodzi Ci o usunięcie votemap (1,5 min przed końcem mapy) i dodanie listy map, która zawiera wszystkie mapy i leciały by one po kolei bez możliwości zvotowania mapy ? Jeżeli oto Ci chodzi to jestem na TAK, ale narazie nie głosuje bo czekam na twoją odpowiedz.
/
Mapcycle-Jest ustalona kolejność i lecą one po kolei nie można map zvotować
VC to zuuoooooo^^
MC roX
standard mapy + kilka niestandardowych bez zadnych remeake'ów i przyjemnie mozna spedzic wiecej czsu na serwerze a nie tylko dusty njuki itp
Map na bf do nominacji jest duzo i wcale nie jest az tak ze leca same dusty nuki kabule office i rimejki bo zdarzaja sie niestandarowe mapy typu bank militia i tam inne, ale racja co racja, te mapy przewodza zawsze. Na bf nie mozna nominowac ostatnich 8 map, znam serwy gdzie nie mozna nominowac ostatnich 4 map albo jest MC z 8 map tylko i jest ok.
Wszystko zalezy od tego ile czasu dziennie ktos spedza na serwie. Jak ktos nie gra duzo dziennie (max 1-2 godziny czy kilka razy w tygodniu) to oczywiste ze taki ktos chce sobie pograc na standardach typu dust nuke office westwood kabul :) Jak ktos gra, tak jak Zaku :) ponad 3-4 godziny dziennie to wiadomo ze szlak trafia grajac np nuke, nuke1 dust2 dust dawn dust2remake itp :)
Z doswiadczenia wiem, przyklad FFA dawnego - byly nominacje jeszcze jak byly 32 sloty, ludzie narzekali bo zawsze narzekaja, nie wazne co bedzie na serwie bo zawsze znajdzie sie ktos kto napisze 'co to za mapa zal, kto to wybral' ' sami glosowaliscie to macie' 'ja nie glosowalem, admin zmien mape' albo 'o znowu xxx dzieci dusta' itp, ktos kto gral duzo na serwie znudzilo mu sie granie tych samych map, zalozyl temat zeby dac staly MC, wypalilo i byl ten sam problem jaki byl podczas nominacji 'nextmap, o zal jaka nextmap admin wez zmien na xxx' itp.
Tak podsumowujac to wg mnie MC jest dla tych ktorzy lubia godzinami siedziec na serwie zeby sie nie nudzic a nominacje wrecz odwrotnie, a z tego co mi sie zdaje to ponad 50% graczy raczej nie gra wiecej niz kilka godzin dziennie to im stykna nominacje ale zobaczymy co napisza inni.
Ja wole nominacje
//Dante
Prawda jest taka, że jak będzie MC to nie będzie mógł grać na duście i westwoodzie, dlatego jesteś przeciwny.
Więc Jestem na Tak i moim zdaniem
MC
=
1. de_cbble
2. de_dawn
3. de_dust2
4. cs_office
5. cs_italy
6. cs_ray
7. de_cpl_mill
8. de_kabul_32
9. de_westwood
10. awp_india
11. awp_ruins
12. awp_city
13. de_train
14. aim_ak_colt
15. de_nuke
16. cs_bank
17. scoutzknivez2_2
18. cs_militia_qe
19. de_eldorado
20. de_dust_balanced
Oczywiście mapy pomieszać ;d, bo jeżeli bd leciały po kolei to trochę lipa jak np 3x pod rząd awp albo 2x dust. Więc jak dla mnie mapy,
które podałem są bardzo fajne i często grywane ( nie wiem jak z de_eldorado bo to nowa mapa, a na serwie nie było mnie od czasu dodania). Ew do mojego podania można dodać mapy bądź usunąć. Ale wydaje mi się, że jest GIT ;d
A ja nienawidzę westwooda!
A tu, jakaż niespodzianka!
A ja nie lubię gdy westwood ma na tym screenie 5-10%!
A tu, ciekawe, ciągle tak ma!
A ja tak lubię grać mapy, których nie znam i których nikt nie zna.
A tu ludzie odrzucają propozycję es_columbia, bo to nie dust, nie njuk i nie łest.
A ja lubię różnorodność.
A tu możliwość wspaniała, kolejność dust2, dust2_wz, dust2_2009, kabul, dust, dawn, dustyaztec.
A ja wołam potem: nie dawajcie kurzu i tych beżowych tekstur.
A tu niespodzianka innej klasy, znowu, po dustyazteku, winteraztec może być i dalej dust2 i reszta kurzu.
A ja też się dziwie, czemu gdy votemap wpiszę, to i cpl_mill jest, i dalej clan1_mill ...
A tu dobrze, że choć dwa office są, bo wtedy inni narzekać mogą, a ja lubię ofisy i nie płaczę wtedy, że mapa ta sama. Bo ofis mniam, inne be.
A ja jestem niezadowolony z votów na koniec mapy. Pisze się do ludzi: weźcie chateau bo to mało znane, ale fajne.
A tu patrzę - westwood wszyscy, bo akurat można było nominować go.
A ja wiem, że można sobie poradzić łapówką - weźcie mało znaną mapę to wam dam się zabić.
A tu cs_backalley - następna mapa i uciec można tym, u których dług się ma.
A ja żartuję sobie teraz, ale tak by działało.
A tu ja jednak nie byłbym zadowolony.
A ja myślę w takim razie, że nominacyj plusem jedynym jest fakt, że de_survivor można nominować i cs_747.
A tu w votemap nie znajdziemy tak atrakcyjnych map.
A ja twierdzę, że dobrze się na nich gra.
A tu widzę, że nikt na nich się nie zna. Nie lubi.
A ja wiem, że są dobre, a że nikt nie zna, nie lubi, to zmusić siłą trzeba.
A tu taka propozycja, Żaku Piekarzu, wspaniała propozycja.
A ja już wiem, że się sprawdzi, że siłą to tylko przez mapcycle.
A tu problem się pojawia - co z mapami awp_?
A ja mam rozwiązanie - wywalić je.
A tu ludzie oburzeni będą.
A ja zadowolony.
A tu tylko by trzeba było parę nowych map do mapcycle wrzucić.
A ja wiem, że wtedy wyleciałyby remake'i, w tym office1, ale trudno.
Bo tu ludzie oburzeni będą.
Bo ja zadowolony.
Czyż może być lepiej ?
czytaj dokładnie a jak nie to przemilcz...
napisałem " Nie wszystkie mapy powinny się w nim znaleźć ale to można zrobić później jak to przejdzie i wywalić te mniej lubiane. "
wiec to znaczy ze jak przejdzie to będzie większe zainteresowanie jakie mapy się znajdują i więcej ludzi będzie zaglądało na forum i się interesowało ulubionym serwem jak i całym forum.
no ale teraz to już raczej plany co do kolejnego bf2 jak mogłoby wyglądać:P
19/4 zamknę zęby spamu nie było z postami tupu xxxxxx które nie wnoszą nic do tematu a ktoś kto możne ostatecznie zadecydować sobie otworzy temat i zakończy ostatecznie
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Ostatnio zmieniony przez ZaKuBaKu 2010-01-25, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum