Więc tak, widzialem na innym servie [warcraft] takie cos iz, aby dojsc do 10 lvl to trzeba nabic ponad 100,00 ex. Take cos by napewno sie przydało i prosił bym również o sresetowanie ex. Co wy na to?
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Ja jestem za TAK! Za łatwo te lvle sie wbija jak juz ktos wspomnial... Przyda sie troche pracy aby wbic lvl bo tak to juz nuda jest jak all na 10 mamy :/ i RES powinien byc!
Resecik (PS ten ultimate warcraft to prawie to samo a mógłby być fajny, nie ma klas gracz sam wybiera umiejętności i rozdaje punkty do różnych atrybutów)
Ja jestem zdecydowanie na tak. Będzie większa zabawa przy nabijaniu levelu i większa radocha jak już się ten level zdobędzie :p
A nie, że po tygodniu nolify na WAR maja już 4-5 postaci na 10 lvl :p
RES!
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Resecik (PS ten ultimate warcraft to prawie to samo a mógłby być fajny, nie ma klas gracz sam wybiera umiejętności i rozdaje punkty do różnych atrybutów)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum