Post numer: #1Wysłany: 2008-01-21, 17:05 dobre staty to podstawa
sam nie wiem co o tym myśleć koleś zawsze wiedział gdzie kto jest nie mam głosu wiec nie wiem czy to gra na głos czy jakiś dopalacz niestety udało mi sie nagrać tylko jedną akcje bo jak wszedłem na spekte wyszedł proszę żebyście ocenili to co nagrałem ...
demko : http://www.sendspace.com/file/ky3ye5
No podejrzany bardzo typ , dzisiaj gralem i gral koles o nicku ZABIJE WAS Z AWP ( wydaje mi sie , ze to ten sam typ co ty go nagrywales ) , na indii staty w przyblizeniu 60 - 8 , a tu demko z nastepnej mapy clan mill :
Zabije.rar
Tez go dzisiaj przyczailem >demko<
Koles celownikiem wodzi po ludziach prawie zawsze wie gdzie kto jest, akcje z dupy a hedy jeszcze bardziej^^ no ale wlasnie to prawie bo czasem robi takie bledy ze gracz z wh by to wkorzystal na pewno... chyba ze to taka maska ;D
tez to zauwazylem , nie zawsze jakby uzywa tego wh ( jak ma ) , ale dziwinie sie zachowuje na serwie , czasami stoi na respie 10 sec dluzej , w polowie rundy tez czasem podchodzi do scian na 5-10 sec , 3 razy bylo tak ze zabij typa , i od razu wyrzucilo go z serwa i wbija za chwile , strasznie dziwnie to wyglada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum