Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2008-11-10, 18:01 Do wyjaśnienia ...
Cytat:
" ... brawo kurwa zobacz co sobie malakas z prd odpierdalaja na serwie zaczeli klnac admin hui
kosi dal bana pr3datorowi to go zbanowal malakas !!! ... "
ja pierdole ludzie litości..
tylko co wyszły dwa czy trzy tematy na ten temat a wy nadal odpieprzacie ?
ręce opadają...
jak anr wam flag nie pozabiera to ja się w końcu wkurwie i sam to zrobię. a z tego co widzę to ten dzień się nieubłaganie zbliża, i to szybko...
gówno mnie obchodzi, serio to było czy zabawa, na serwerach ma być porządek, jak nie potraficie go utrzymać albo sami zachować, to podziękujemy i koniec bajki.
na razie wam to puszczę płazem, ale pomyślę nad jakąś karą.
a pierdole ludzie litości..
tylko co wyszły dwa czy trzy tematy na ten temat a wy nadal odpieprzacie ?
ręce opadają...
jak anr wam flag nie pozabiera to ja się w końcu wkurwie i sam to zrobię. a z tego co widzę to ten dzień się nieubłaganie zbliża, i to szybko...
gówno mnie obchodzi, serio to było czy zabawa, na serwerach ma być porządek, jak nie potraficie go utrzymać albo sami zachować, to podziękujemy i koniec bajki.
na razie wam to puszczę płazem, ale pomyślę nad jakąś karą.
nadal? a kto napisal ze sie powtorzylo? fuyeryon wpadl bys na server i zobaczyl kto i jak pilnuje porzadku...
3 temat o "hui" ?? ja pierdole patologia bylo minelo przyznalem sie ponislem konsekwencje .. moze zaraz jeszcze jakies poniose
teraz ja o glupie "spadaj" bede pisal posty bede nagrywal wszystko ... jak zarty sie skonczyly to skonczyly.
lol jaki żal o byle gówno będziecie się zabijać ? oO może nie jestem tutaj za długo, ale takie piepszenie o coś, co moim zdaniem można nazwać "jajami" gdzie admin adminowi daje bana dla żartów, jest "normalne" i to raczej żadnych problemów raczej nie powinno się robić, a już tak Cie/Was to boli to wyjaśnić sobie na GG/PW, że Cie to nie bawi a nie wytrącać to na wierzch i odrazu płakać . Więc chyba jednak trzeba uważać z kim i gdzie można się pośmiać, chociaż fakt, że przeklinać na sayu to nie wypada, :/ ale Kosi powinieneś troche wyluzować x)
____________________ Znacie kill3ra ? każdy go zna! on bardzo fajne balony ma
Ostatnio zmieniony przez MlodY 2008-11-10, 21:53, w całości zmieniany 2 razy
Malakas ty dalej nie czaisz mi nie chodzi o zadne hui tylko o to ze mi bana dales za nic(a nawet za to ze ty miales go dostac) a nie o przeklinanie..
Do Młodego:
Tak wejdź na ffa i powiedzmy dla jaj bede ci banował od tak , bo mnie to śmieszy(nie ważne że ty nie będziesz w stanie grać) odbanuje cie za 2 dni , zobaczymy jak wyluzowany będziesz...
Ostatnio zmieniony przez kosi 2008-11-10, 22:59, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie banowanie się na wzajem nie jest żadną formą żartu tak samo jak kick albo slap przy rozbrajaniu paki, zabawa xclientem i inne tym podobne, albo robienie SSów DLA ZABAWY żeby dać legalnie bana i żeby ktoś musiał wrzucić ssy nawet jeśli się go sprawdzić nie chciało !!!
Wkurwia mnie, ciągle ze wszystkiego se robicie jaja. Ile wy kurwa macie lat ...
Śmiejecie się i narzekacie na wiek rekrutów mówiąc, że się nie nadają bo za młodzi, a pewnie większość z nich zachowała by się lepiej od niektórych " poważnych " osób, które powinno się już nazywać " dorosłymi " ...
USPOKOIĆ SIĘ !!!
Zamykam temat, a takie zabawy były ostatni raz.
A myślisz że dlaczego to zrobiłem?? Myślisz że nie wiedziałem , że sie nie domyślisz?? Chciałem poprostu pokazać ci jak ja sie czułem??
A jeżeli chodzi o amx_xclient to zaczęło się od ciebie na cs_italy jak zbinowałeś mi zamiast strzelania "coś" już nie pamiętam. Później z ciekawości zacząłem szukać jak się coś takiego robi. Druga sytuacja de_dust (bodajże 3 dni później) w ramach zemsty też ci zbindowałem w say "coś" ty mi to samo robiłeś, w końcu ja ci zacząłem bindować pod strzelanie"coś" i co ja bana dostałem i to jeszcze pernamentnego(cały dzień nie mogłem wejść) po czym fayrant mnie odbanował. Całe potwierdzenie tego może sobie anr znaleźć w logach.
Ty masz taka zasade prd: ty sie mozesz z kogos smiac i robić co chcesz, a później pisać mi na serwie(mamusi sie mogłeś poskarżyć) , jak ja ci coś zrobiłem jakoś odrazu poleciałeś z tym na forum
Jak mamy ze wszystkim latać na forum to ze wszystkim, ty zaczales tą ERE. pozdro
edit#
Nie chodzilo kto pierwszy zaczal xclienta, nie nauczyli czytac ze zrozumieniem? :O
Zaczalem sie bawic Twoim xclientem dlatego ze gagowales mnie jak zwracalem ci uwage zebys sie uciszyl bo grac sie nie dalo...
Ostatnio zmieniony przez hazeee 2008-11-11, 16:10, w całości zmieniany 2 razy
To nie prawdaa ;c Bo ja na kosim pierwszy raz uzylem xclienta, a ten zbanowal wzamian preda, bo sie smial ; dd Ale kiedy to bylo to hohoho.
A komenda brzmiala tak:
amx_xclient "kosi" bind "Mouse1" "say pif-paf"
Tak wiec kosi wyrzuty i zale mozesz miec do mnie, a nie do preda w tym momencie.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-11-12, 00:12, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum