Post numer: #1Wysłany: 2009-10-22, 20:50 DO Rebelianta
A wiec jesli nie mam tych screenow w moim folderze z C/Valve/cstirke...
To czy jest mozeliwosc ze sa gdzie indziej (chociaz przejzalem wszystkie foldery) lub zrobienia ich na nowa ja je dodam na forum i bedzie klopot z glowy ,a nie ze co 2 admin mnie banuje pernametnie i "wrzuc screeny na forum" ,ale ja ich nei mam wiec prosze o odp gdzie moga jeszcze byc lub zrobic je na nowo :)
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
a to dziwne ze ss nie ma;/ Pewnie siostra , brat albo mama wykasowala albo hakerzy sie wlamali i ukrali;/ Mowi sie trudno ub nie bedzie i nie zakladaj tylu tematow o temacie Twoich ss bo potraktowany zostaniesz warnem.
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Gadalem dzisiaj jeszcze z M@rco na serwie to powiedzial mi zeby zmienil nick i gral :)
A te ss wlasnie dostalem dawno temu i to na nick _Mechel_ ,a nie an nick Mechel ,bo teraz na Mechel gram.
Nie mam czitow i nigdy na nich nie gralem z tego co pamietam dostalem za to ze widzialem stalka :/ ,a on jest prawie niewidzialny ...
(nie mam wh ,ani softa i tych inny dziadostw)
Jestem 9 w rank na Diablo i fajnie mi sie gra ,a lvl tez nabilem swiezo po resie :/ Wiem ze Rebeliant mi dal te ss wiec nich powie mi kiedy to ylo bo ja z 1-2 miech temu mialem formata i to moze byc przyczyna braku ssow :)
P.S Dante zmien sygne bo oczy mi odpadna od tej typki ^^
Ostatnio zmieniony przez _Mechel_ 2009-10-22, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
Gadalem dzisiaj jeszcze z M@rco na serwie to powiedzial mi zeby zmienil nick i gral :)
oO :O
_Mechel_ napisał/a:
(nie mam wh ,ani softa i tych inny dziadostw)
To pokażą skriny.
_Mechel_ napisał/a:
bo ja z 1-2 miech temu mialem formata i to moze byc przyczyna braku ssow :)
Wiesz co to nas obchodzi?
Cytat:
P.S Dante zmien sygne bo oczy mi odpadna od tej typki ^^
xD
Podobna do mojej koleżanki :D
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Widzę że do Ciebie nie dociera.
ZNAJDĄ SIĘ TAMTE SS TO BĘDZIE UNBAN JAK NIE TO NIE BĘDZIE!
Kumasz?
Zamknij ktoś.
Odezwij się z ss.
BY DANTE
DANTE jednak myśli :]
Ostatnio zmieniony przez wiechu 2009-10-22, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum