Mam w dupie Twoje komentarze czy jestem śmieszny, czy nie, bo Ciebie o zdanie nie pytałem. Od dawna mnie wnerwiasz swoją postawą, swoim lenistwem wjeżdzasz na forum raz na tydzień, grasz jeszcze rzadziej i myślisz, że masz wiele do powiedzenia o mnie ? Mylisz się młody, Twój wiek nawet nie angażuje Cię do wypowiadania się na mój temat, a że przyskrzyniłem Ci kolegę to już sprawa osobista i jak Ci to nie pasi to masz problem. Mam w dupie Twoje humorki, w których raz napiszesz coś niby śmiesznego, raz z w$%&^$na wszystkich, ale wiedz że nie jesteś żadnym pr0 adminem i powienieneś być tego swiadomy. Jeśli nie jesteś, to mam nadzieję że dorośniesz kiedyś. Póki co - podszkol się w byciu kimś, bo Ci nie wychodzi.
Wszelkie żale, płacze i inne porachunki rozstrzygajcie sobie na GG. Bo nikogo tu nie obchodzi co, kto o kim myśli. Jakby każdy był taki "szczery do bólu" to by sobie wszyscy na siebie rzucali mięsem. oUpolak weź sobie nr GG do admina phi i tam załatw sprawe, tam mu powiedz co o nim myślisz.
Na tą chwilę +warn za kulturę osobista. I zamykam to bo żal patrzeć na takie tematy.
Patrzcie i płaczcie !
Tragedia...
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2009-06-01, 22:05, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum