Nr Użytkownika: 16 Wiek: 19 Dołączył: 24 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 342 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2007-11-21, 16:09 DMG WIDOCZNY
Gralem dzisiaj na TP i jak zobaczylem, ze widac ile zabralem komus hp to az sie zdziwilem dlaczego?. Moim zdaniem jest to jak WH. strzelisz przez beczke i widzisz, ze zraniles go np: 5 to strzelasz full auto i niewidzac typa zginie.
Nom to jest chyba troche nie potrzebne :/ i chyba jak jest votemap i jest mapa ktora nie jest w MC to tam nie ma granicy raszu ...(ale to pewnie w oddzielnym temacie)
Serwer na razie chodzi bo został opłacony i odpalony na platformie NS.
jeszcze się nim nie zajmowałem, wrzuciłem gotowego AMX Mod X nawet nie wiem co on tak na prawdę ma ;D
Serwer TP będzie z pierwszego zdarzenia jak być powinien.
a ja jestem przeciw temu.. jest to kiepskie... a i poprawcie tez server troszke np..stats bo ja gralem to nie dzialalo... i zrobcie sxe na servie bo tez lipa.. i antybluzgator bo ludzie robia co chca i psuja opinie Tau.. to tyle :)
Serwer na razie tylko stoi, wiem co należy z nim zrobić żeby był dobry i jak go rozruszać :) więc dziękuję za opinie.
Póki co mogę go w ogóle wyłączyć aż nie ustawię wszystkiego ( myślę że po tym weekendzie będzie gotowy )
Zamykam, koniec OT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum