Cześć mam na imię : Daniel
Pochodzę z : Rydułtowy/Śląskie
Mieszkam aktualnie w : Rydułtowy
Urodziłem się : 01.10.1988
Czyli mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ~3lata
Gram na (steam/nosteam) : YayamiOkita
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Myśle ze z wiadomych przyczyn ;)
Byłem już adminem na serverach : przez ostatnie dwa lata U-S (www.ultraskill.pl)
Poświęcam dziennie grze : zależnie od dnia, mozliwosci.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : ktos musi ogarniać bałagan, im wiecej osob to robi tym lepiej.
O sobie mogę powiedzieć, że : napewno nikt sie na mnie nie zawiedzie ;)
Dla innych graczy jestem : o to prosze pytac innych graczy ;)
Myślę, że wiecej pisać nie musze bo wystarczająco sie juz na ten temat wypowiadałem w innych tematach, kto czyta forum ten zna moje poglądy.
pozdrawiam. da$o^+ aka dest!ny
____________________ .:: One Shot One KiLL nO FarT Just sKiLL ::..
Ostatnio zmieniony przez dest!ny 2009-06-14, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
dest!ny to chyba najodpowiedniejszy człowiek na to miejsce ;p
rocky -.- proszę przestań pisać swoje głupie komenty że widzisz kogoś często na serwie -.- przecież ty tam prawie nic nie grasz
pozdro
____________________ W p****u ulicznych przygód w poszukiwaniu wygód, Gdzie w tajnych samochodach śmiga nie jeden przygłup, Gdzie spryt i charakterność to nieodłączny atrybut, Historie prosto z chodnika co mają dwa zakończenia, Jesteś zarobiony albo idziesz do więzienia, Dużo farta pozdrowienia dla osób nam bliskich, ZA LUDZI Z CHARAKTEREM JUŻ POLANE KIELISZKI ! Piona!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum