Post numer: #1Wysłany: 2009-01-09, 22:50 Demo dla mnie
Więc admin o nicku Aimsorry (najprawdopodobnie) zbanował mnie za "cheaty". -"No recoil i wh". Tyle usłyszałem po zbanowaniu mnie . Chodzi mi tylko o to by pokazać mi demko które "podobno" zostało nagrane . Uważam że takie zachowanie jest niekompetente i niedojrzałe ze strony Administracji servera która ma być sprawiedliwa i bezstronna.
Wiem że troche dziwnie brzmią te słowa odemnie ale jestem dość zdenerwowany i zarzenowany ową sytuacją. Nię będę gadał że "nigdy nie używałem cheatów itp" Bo i tak 3/4 ludzi nie wierzy a 1/4 sama używa.
Pozdro.
Drogi Siwexie otóż o demku z moimi "cheatami" powiedziałeś mi ty i miałem się zgłosić na forum żeby to wyjaśnić . Ja jestem a po demku ni widu ni słychu .? Zbanowanie mnie nie było podstawione żdanym ostrzeżeniem i skargą , Wszedł admin spojrzał na moje staty i ban . Uważam że jesteś z deka Noobem w pełnym słowa znaczeniu . Nie spojrzałeś z drugiej strony konfliktu i oceniłeś mnie z góry źle . Przykro mi że nie zagram u was więcej miałem plany o slocie itp. Skoro tak stawiasz sprawę. OK , 100% się zgadzam . Ogromne buziaczki dla ciebie , i pozdrów ekipe Pa!...
Fakt - bany bez dowodów powinny być zdjęte jeśli gracz domaga się dowodu a nie możemy ich przedstawić.
Lecz jeśli kolega ma Neo i po banie wchodzi z powrotem na serwer i nie oszczędza się na słowach, jestem za pozostawieniem bana.
Z bluzganiem do kolegów ...
Nie zasługuje na unbana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum