Nr Użytkownika: 4116 Dołączył: 19 Lis 2009 Tematy: 0 Posty: 3 Skąd: sie biorą dzieci?
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-27, 13:24 deathrun_projetocs2 | pauza
Nazwa mapy: Deathrun_projetocs2
Dlaczego mapa ma być usunięta?: Jak jeszcze grałem na Fps to co chwile ona była.
1.Pro2
2.np.temple
3.Pro2
tak jakby innej mapy nie było, że tak wam się to już nie znudziło. dobra może być ta mapa, ale nie 200x Dziennie. Jak jest Vote to nie wybierajcie Pro2, Temple. Powiem wam czemu je wybieracie. Bo jeszcze w inne nie zagraliście , myślicie, że im więcej w to gracie tym bardziej jesteście lepsi i idziecie na inny server gdzie jest pro2 i "oo jaki jestem Pro". Postarajcie się, żeby ta mapa nie była tyle dziennie. Zagrajcie także w inne mapki. Kiedyś było deathrun_Bugmeifyoucan_beta2 jak się nie mylę i gdzie ona jest? pewnie DEL! bo nie chciało wam się ściągać ..
// A tak poza tematem bo niechce mi się robić 2. odbanujcie:PP //
Ostatnio zmieniony przez Memory 2010-01-27, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
Memoś, Ciapku. Po co piszesz w ogóle tu cokolwiek? Przecież tym serwerem aktualnie nikt nie rządzi, a opiekują się nim jedynie sami gracze, czasem zawita Fast czy Chmielu. Pawcio ma nas gdzieś, więc najlepiej poszukać innego defruna.
Poza tym masz bana i niestety nikt Cię nie odbanuje, więc patrz zdanie powyżej.
Edit: A na temat - jestem na nie, projeto2 to dobra mapa, może lecieć cały czas na zmianę z temple :D. No dobra, ale wystarczyłoby wprowadzić plugin z rtv i zakazem brania 4 ostatnich map.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum