Post numer: #1Wysłany: 2009-12-29, 18:45 Deathrun_nightmare_nobugs za deathrun_nightmare
Witam mam dla was do zaoferowania ciekawą mapę (elegancki jest ten tekst, bardzo mi się nie podoba :D). Tzn. proponuję zamianę poprzedniej wersji mapy za tę tutaj poniżej proponowaną, o.
Mapa nazywa się: deathrun_nightmare_nobugs
Maksymalna ilość graczy na mapie to: więcej niż 15 ct, więc nie będzie problemów :P
Tryb mapy to: defrun, a co innego niby?
Określam mapę na: 5/10 (nie lubię najtmara, ale lepszy ten niż zwykły)
Oto przykładowy link do screenów mapy, istnieje tam również możliwość ściągnięcia jej na swój niesamowicie wywalający w kosmos komputer:
http://www.fpsbanana.com/maps/114996
Moim zdaniem warto zamienić mapy, bo:
Wyszła, już 2 miesiące temu wersja popularnego dość u nas deatrhun_nightmare z pewnymi istotnymi zmianami. M.in. poprawiono wyrzutnię i zawsze wyrzuci nas tam gdzie powinna, tj. w kierunku wody. Za bardzo ważną zmianę uważam poprawienie kolorystyki mapy - teraz jest iście najtmarowa, a nie jaśniutka i piękniutka. To dodaje mapie klimatu. Ponadto tt wreszcie może nadążyć za ct i odpalać skutecznie pułapki za wyrzutnią dzięki lepszemu dostępowi do nich. Zresztą, sami zobaczcie jak to wygląda - mi się podoba dużo bardziej niż zwykłe nightmare, a dodatkowo jest poprawione - chyba nie opłaca się trzymać niedopracowanej mapy na serwerze jeśli mamy tak dobrą jej następczynię.
A, tak z innej beczki, Pawcio, jak Ty dodajesz te mapy że ich w votemap nie widać potem? :D
Ostatnio zmieniony przez Mattirab 2009-12-29, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
Mozna dac:P
Ale prawie wgl. nie rozni sie od tamtej;]
Różni, różni. Ściągnij i zobacz sobie choćby wyskocznię, jakim sposobem ct wchodzi do tt i jaka jest różnica dla tt w dojściu do niektórych przycisków. I oczywiście to oświetlenie na mapie - też niesamowite. A, właśnie, apropopo poprawianych wersji map - po co na serwie 2 wersje icypatha i 3 bodajże roadoffear?
Ostatnio zmieniony przez Mattirab 2009-12-29, 18:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum