Przesunięty przez: Dante 2010-05-04, 19:45
deathrun_nightmare_nobugs
Chcesz deathrun_nightmare_nobugs?
Tak, bo jest słaba
87%
[ 7 ]
Nie, bo jest słaba
12%
[ 1 ]
Głosowań: 8
Wszystkich Głosów: 8
Autor
Wiadomość
Gracz : Mattirab
Ranga : FPS-Player
Nr Użytkownika: 3017 Dołączył: 01 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 103 Ustrzelił 7 fragów Skąd: Kalisz
Post numer: #1 Wysłany: 2010-03-11, 15:25 deathrun_nightmare_nobugs
Witam mam dla was do zaoferowania nieciekawą, aczkolwiek lepszą od aktualnego najtmara, mapę.
Mapa nazywa się: deathrun_nightmare_nobugs
Maksymalna ilość graczy na mapie to: styknie
Tryb mapy to: defrun
Określam mapę na: 3/10
Screeny, download: http://www.fpsbanana.com/maps/114996
Nie przepadam za deathrun_nightmare, gdyż nie ma tego "tempa" co inne mapy, trzeba czekać na platformę, młyn itp., wolno się ją przechodzi, ale przede wszystkim ma mnóstwo bugów. Tutaj proponuję Wam to samo nightmare z lepszą, iście najtmarową, atmosferą (ciemność!), poprawionymi bugami i w ogóle ciekawszą. Nie lubię, jak już mówiłem, najtmara, ale lepszy ten, niż będący obecnie na serwerze.
W przypadku, gdy mapa przejdzie, prosiłbym o usunięcie deathrun_nightmare i deathrun_nightmare_v2 (wszystkie trzy to jedna i ta sama mapa, tylko z różną ilością bugów i ciut inne graficznie - najtmare_nobugs jest z pewnością najlepsza z nich wszystkich).
Dziękuję za uwagę.
____________________ YT
Gracz : Sector32
Nr Użytkownika: 2664 Dołączył: 01 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 381 Ustrzelił 2 fragów Skąd: z Polski
Post numer: #2 Wysłany: 2010-03-11, 16:06
Tak Ciemmmność ! :D
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
http://www.youtube.com/watch?v=6ax7IJsZWAs
:(
Gracz : HomeR
Nr Użytkownika: 4184Wiek: 18 Dołączył: 25 Lis 2009 Tematy: 0 Posty: 70 Skąd: Łęczna
Post numer: #3 Wysłany: 2010-03-11, 22:41
Jest chyba a serwie podoba albo ta sama mapka.
____________________ HomeR Have a Skill!
Gracz : Kakash!
Nr Użytkownika: 1216Wiek: 18 Dołączył: 17 Sty 2009 Tematy: 0 Posty: 924 Ustrzelił 10 fragów Skąd: Łęczna
Post numer: #4 Wysłany: 2010-03-21, 09:25
Mattirab napisał/a: Określam mapę na: 3/10
Widac, ze Ci sie bardzo podoba ta mapka...
Po co dajesz plansze, ktore sa wg Ciebie slabe? ;x
Dla mnie odpada..
Gracz : :]
Nr Użytkownika: 2930 Dołączył: 24 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 140 Ustrzelił 1 fragów Skąd: gdansk
Post numer: #5 Wysłany: 2010-03-21, 12:12
Kakashi, przeczytaj troszke dokladniej jego wypowiedz - jak go znam, to inne nightmar'y ocenia na 1/10 :)
kurde, myslalem ze juz glosowalem :) na tak, byla z tego co pamietam na starym (tym nie od pawcia :d ) DR
____________________ To ja, Oko :)
Gracz : Mattirab
Nr Użytkownika: 3017 Dołączył: 01 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 103 Ustrzelił 7 fragów Skąd: Kalisz
Post numer: #6 Wysłany: 2010-03-21, 13:03
Kakash! napisał/a: Widac, ze Ci sie bardzo podoba ta mapka...
Na pewno bardziej niż zwykły nightmare, który jest śmiechem na sali.
Kakash! napisał/a: Po co dajesz plansze, ktore sa wg Ciebie slabe? ;x
Bo jest lepsza od obecnych zbugowanych. Lepiej to, niż prosić o usunięcie - części graczy mapa się podoba.
Kakash! napisał/a: Dla mnie odpada..
I tak tam nie grasz.
:] napisał/a: kurde, myslalem ze juz glosowalem :) na tak, byla z tego co pamietam na starym (tym nie od pawcia :d ) DR
Chyba nie było, przynajmniej nie, gdy ja grałem.
:] napisał/a: Kakashi, przeczytaj troszke dokladniej jego wypowiedz - jak go znam, to inne nightmar'y ocenia na 1/10 :)
Może nie aż tak źle, ale niezbyt lubię zwykłego najtmara. Łap fraga.
____________________ YT
Gracz : Aquarius
Nr Użytkownika: 4961Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2010 Tematy: 0 Posty: 11 Skąd: From The Hell
Post numer: #7 Wysłany: 2010-03-21, 13:55
moim zdaniem porażka :/
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ