Post numer: #1Wysłany: 2009-09-06, 17:03 deathrun_kali_botq
Witam mam dla was do zaoferowania Ciekawą mapę.
Mapa nazywa się : Deathrun_kali_botq
Maksymalna ilość graczy na mapie to : 28 w tym TT
Tryb mapy to : Deathrun
Określam mapę na : Mapa jest moja więc nie ocenię.
Oto trzy przykładowe linki do screenów mapy :
Resp CT
Resp Terro
Centrum Mapy
Moim zdaniem warto dodać mapę bo : Jest (tak mi się wydaje) dłuższa od mojej poprzedniej mapy. Włożyłem w nią więcej czasu i sił. Udogodnieniem jest to iż nie trzeba pobierać muzyki! Muzyka jest czytana z pliku deathrun_gamerfun, a więc ci co mają gamerfuna nie muszą zasysać :P
Dziękuję za uwagę.
//EDIT
Jeden z komentarzy głosi iż wszyscy wyłączają muzykę z gamerfuna. A więc daje wersję no sound:
Hehe zobaczymy co kali powie na nazwę :D
Jestem na tak ale jedno mi się nie podoba:
MUZYKA Z GMAERFUNA ?! Połowa ludzi wpisujew konsoli stopsound bo ich wkurza.
Jak byś coś zrobił z tą muzyką nie miał bym nic przeciwko..
Ja widzę że ktoś próbuje tu podrobić mą shitową lecz lubianą mapkę dr_bango! :D Zależy jak się sprawdzi, jeśli tak jak chmielu to będę za jej usunięciem, na razie na tak:)
Poza tym, "botq"? Nie znam takiego słowa :D.
Edit: Podobno na tej mapie fpsy spadają? Właśnie z min. tego powodu nie lubię mapy mevfka. W takim razie daję na nie.
Ostatnio zmieniony przez Mattirab 2009-09-07, 20:58, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum