Post numer: #1Wysłany: 2009-11-29, 21:07 Deathrun_green
Witam, mam dla Was do zaoferowania mapę (czy ciekawą nie wiem, bo to moja mapa :P).
Nazwa: deathrun_green
Maksymalna ilość graczy na mapie to: 20 respów ct, 3 tt bodajże.
Tryb mapy to: deathrun
Określam mapę na: 10/10 (wrodzona skromność), w końcu chciałem by wyszła jak najlepsza :).
Moim zdaniem warto dodać mapę bo jest trudna, wymagająca dla każdego, nawet dla starych wyjadaczy defruna, takich jak Nomak czy Moher, choć nie jest znowu szczególnie długa (np. nie tak, jak darkside). Mapka nie promuje szybkiego przechodzenia jej na jednego bunny-hopa, lecz wymaga dokładnego wyczucia i niekiedy wręcz perfekcyjnych skoków. Jeden minimalny błąd i koniec, aczkolwiek oczywiście jest do przejścia, o to się nie martwcie :).
Myślę, że defrun green będzie dobrą alternatywą dla ciągle granych, banalnych wręcz, temple, dust2009 bądź projetocs2. Terrorysta tutaj już nie jest taki biedny i ma do wykorzystania spory arsenał pułapek, przed którymi ciężko jest uciec graczom. Ale cóż, chyba każdy lubi wyzwania? Mam nadzieję więc, że mapka przypadnie Wam do gustu.
Dziękuję za uwagę.
natsepna mapka do dodania ciekawa ale jestem na nie mozna chyba chwile odpoczac od nowych mapek chyba ze chcecie to glosujcie na tak i sadzicie ze jest nudno:P
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum