Cześć mam na imię Damian
Pochodzę z Pszczyny
Mieszkam aktualnie w Pszczynie
Urodziłem się w Pszczynie
Czyli mam lat 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3lata
Gram na (steam/nosteam) :aktualnie ns
Chcę zostać adminem/aslotem bo : tepic haxow ;x
Byłem już adminem na serverach :Oj duzo nawet nazw nie pamietam miedzy innnymi Hot Frag public 24 sloty
Poświęcam dziennie grze :5 h minimum
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Duzo przebywam w csie i ogarniam co sie dzieje ;o
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem graczem z doswiadczeniem co mam duzo mowic ;]
Dla innych graczy jestem : Graczem kim mam byc ;]
Cos od siebie hmmm.. no co moge mowic gram juz w to troche i z checia bym poadminowal na serverze bo gram tam czesto i nie zawsze admin jest ;] A amxa mam w 1 palcu :)
//Edit:
Jak widac skladasz podanie, a nie zaznajomiles sie nawet z zasadami dot. tego dzialu.
NIE.
Nawet poprawnie nie umiesz zrobic ankiety dajac opcje "NIE" na gorze...
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2009-02-02, 20:31, w całości zmieniany 2 razy
Po 1 gram na servie juz dobryyyyy czas i co ma do tego ze 1 post? zalozylem konto zeby zlozyc podanie
A server nie jest steam bo jak by byl to bym na niim nie gral ..
niewiem wlasnie czemu piszeze to jest steam server
Po 1 gram na servie juz dobryyyyy czas i co ma do tego ze 1 post?
mam odpowiedzieć nie grzecznie ? chyba się domyślasz jaka była by moja odpowiedź.
Co z tego że grasz na serwie, wogle się nie odzywasz a na froum zarejestrowałeś się żeby tylko złożyć podanie, admin to nie tylko gra na serwie ! jestem na NIE, nie tylko z powodu pierwszego postu...
no chyba normalne ze admin to nei tylko nas ervie lecz na forum tez ale ja neimialem adma wiec poco mi konto na forum mialo byc?normalka ze jezeli bym dostal adma to i bym sie wypowiadal na forum .. ogarnijcie cos ;x
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum