Post numer: #1Wysłany: 2008-12-24, 00:30 de_rats_caravan
Proponuje usunac ta mape, poniewaz wiekszosc osob grajacych na serwerze nie jest w stanie na niej grac! Np. w tym momencie 2 osoby graja na serwerze, poniewaz reszte co chwile wywala. Osoby te poprostu zbieraja exp... jeden tt podklada pake, a druga osoba z ct ja rozbraja i tak w kolko. Gdy dochodzi do konca mapy, obydwoje wychodza na specta i zmnieniaja sie druzynami... W ten sposob mapa rozpoczyna sie od nowa i maja kolejne 20min. Moga sie tak bawic cala noc, poki admin nie zajrzy... To jest poprostu bez sensu. Wiadomo, iz mozna ta mape sciagnac z netu, lecz tylko 1% graczy o tym pomysli... Ludzie po kilku/kilkunastu kickach ida spac, a ci ktorzy sie bawia kosztem innych nieuczciwie zdobywaja exp, az do rana...
Chociaż nie trafie ratsów, to ta wersja różni się od podstawowej, jest dość duża, więc dobra na kopa slotowego, dlatego mi się podoba. Zamiast usunięcia proponuje ponowne wgranie na serwer, ponieważ to wina tylko jednego pliku "plante2t.mdl", który zajmuje 3kb.
Ja jestem też za zostawieniem tej mapy.Jak napisał Nomak różni się od innych a przede wszystkim są na niej wyrównane szanse i nie da rady tam blokować na respie ct np.
Ja jestem też za zostawieniem tej mapy.Jak napisał Nomak różni się od innych a przede wszystkim są na niej wyrównane szanse i nie da rady tam blokować na respie ct np.
co z tego ze wyrównane szanse dla 4 osób :(
a reszta musi czekac az sie zmieni mapa
bo ich wywala :(
jestem za usunięciem tej mapy
a wgraniu zamiast niej z 4-5 nowych
innych interesujących map :))
pozdrawiam [CW]^techPIZZA
Ale większość graczy, którzy będą chcieli grać na serwerze Diablo 2 i nie są zarejestrowani na forum nawet nie będą mieli pojęcia, że to tylko jeden plik. I będzie tak, że na serwerze w tym momencie będzie około 4-6 osób i to max przy dobrych wiatrach ;P
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum