Post numer: #1Wysłany: 2009-11-25, 14:45 de_dust | del
Nazwa mapy: de_dust
Dlaczego mapa ma zostać usunięta? :
Ano są dwa powody. Pierwszy z nich to bieganie po mapie i szukanie siebie nawzajem jeżeli na serwie gra "mało" osób. "Mało" w cudzysłowie dlatego, iż nawet przy 10 osobach na mapie trzeba niestety szukać siebie ( sytuacja z wczoraj) . To zwalnia tępo rozgrywki straszliwie, a nie o to przecież w GG chodzi, prawda?
Drugi powód jest taki, że jeden z respawnów został tak niefortunnie umieszczony ( na respie TT ), że osoba, która tam się odrodzi nie może się poruszać. Jeżeli nie może się poruszać patrz powód pierwszy ( nikt raczej nie zawędruje z Ct na respa TT i go nie uszczęśliwi zabiciem ), jest zmuszona albo zrobić reconnect'a, albo wpisać kill w konsoli i stracić jeden poziom na broni, co przy pistoletach może być dla niektórych troszkę frustrujące.
Tyle ode mnie.
Pzdr r3n.
Edit:
No i super Kafelo bo mnie te standardowe mapy meczą na GG :p
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Ostatnio zmieniony przez r3n 2009-11-25, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Kiedys gralem na tej mapce na gg i stalo mi sie to co napisales w drugim powodzie ale wpisalem kill i znowu mnie tam zrespilo i wtedy zrboilem reconnecta. Jestem za usunieciem mapka jest bez sensu
Drugi powód jest taki, że jeden z respawnów został tak niefortunnie umieszczony ( na respie TT ), że osoba, która tam się odrodzi nie może się poruszać.
Po za GG nie widziałem takiego przypadku. Ale mapke jako klasyk chyba można zostawić.
Wywalić już mam dość map których nazwa zawiera słowo dust .
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum