Nr Użytkownika: 3887 Dołączył: 19 Paź 2009 Tematy: 0 Posty: 275 Ustrzelił 11 fragów Skąd: czy z kąd ?
Post numer: #1Wysłany: 2010-03-16, 23:44 de_change_inferno
Witam mam dla was do zaoferowania Ciekawą mapę.
Mapa nazywa się : de_change_inferno
Maksymalna ilość graczy na mapie to : 32
Tryb mapy to : Bomb/Defuse
Określam mapę na : sami ocencie
na jakim servie ? : > oczywiscie mi sie podoba. a mozna zabijac na kucaka ? : > : P
[ Dodano: 2010-03-17, 02:01 ]
i moze dodaj ankiete ..
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Wersja inferno z 1.5 bodajże, bo nowszych dostępnych plików inferno dla mapperów po prostu nie ma. Ale w sumie ta z 1.5 bardziej podoba mi się od najnowszej. Nie o tym jednak mówić. Mapa ładna, parę zmian w porównaniu ze zwykłym inferno, ale raz, że są mało znaczące, a dwa, że jedyne, czego dodadzą rozgrywce, to więcej kampienia. Ciężko zaliczyć to na plus. Tekstury ciekawe, ale gryzie sie z nimi strasznie standardowa, czerwona drabinka. To już drewnianą można było zrobić... To tyle na temat samej mapy, mogę nawet uznać, że mi się podoba, tyle że... zajmuje 17 MB po rozpakowaniu. Z czego tekstury zajmują 13, bo są własne i powyciągane ze zwykłego inferno. Zamiast tego można było dać z dusta, azteca, vertigo lub innego standardu tekstury i nie trzeba by było tyle ściągać, a w tym wypadku Momo zapewne nie da tyle zajmującej mapki na serwer.
wystarczy mi to ze z de_dust2_2009 meczylem sie zeby obkleic cala mape texturami z azteca :D akorat te textury byly zrobione tak ze automatycznie podmienialy sie ze standardowymi, fakt ze duzo zajmuje calosc ale nic na to nie poradze ;[
ja ja chcialem tylko przetestowac, moze akurat by sie spodobala na serwie, no ale jak nie chcecie to trudno ;] poprzednia moja mapa sie przyjela i to mnie cieszy xd nawet w top 10 sie znalazla :P
//
btw. w 1.5 tez nigdy nie gralem i nawet nie wiem jak mapa z 1.5 wyglada :D wiec nie myslec ze kierowalem sie tamta mapa ;[
Ostatnio zmieniony przez no cRy :* 2010-03-17, 19:35, w całości zmieniany 1 raz
No cRy sie narobil specjalnie zeby innym sie gralo przyjemnie. Przydaloby sie nagrodzic go za pracowitosc. TAK, mapka spoko jest a kogo razi w oczy niech przyciemni monitor
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum