Moim zdaniem warto dodać mapę bo : Niektórzy mówią, że na hs only nadają się tylko mapy aim, a to nie prawda! Dodano ostatnio kilka map de_ niestety gracze ich nie wybierają dlatego pomyślałem, że przyda się coś z ciekawą nazwą i zachęcającym wyglądem. Wiem, że aim_sx_yard się nie spisuje dlatego muszę zdobyć wasze zaufanie co do map od nowa ;P Ogólnie na naszym hs z map de_ gramy podstawowe dust2, nuke itd.., a naprawdę fajnie jest zagrać nowe mapy (zwłaszcza dla tych co siedzą non stop na serwerz ;P) Nie będę wam więcej mącił zobaczcie skreen jesli nie jesteście pewni może ściągnijcie. Aha i mapa ma 2 mb ! więc chyba nie będzie dużego problemu ze ściąganiem :)
Też jestem za....
A szkoda, że nie graliśmy trochę na de_tuscan ani cpl_mill bo to naprawdę fajne mapki ^^
Cpl_mill to jedna z moich ulubionych w zasadzie :)
A co do de_celtic to chyba kiedyś na niej grałem i z tego co pamiętam to nawet spoko mapka :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum