Nr Użytkownika: 3494 Dołączył: 21 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 43 Skąd: Głowno
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-21, 21:29 CZY TU SA ADMINI !?
Witam :)
Czy na tym serwerze sa admini ? Grałem dzis okolo godziny 15-16 i byl koles WALE KONIA (Taki nick) i jechał na aimie... ok wyszłem wróciel okolo 19 nie ma dziada uff mozna pograc. Poł godziny później wbił i co ? Aim oczywiscie i przylazl nastepny miał dziwny nick wiec nie pamiętam . I takie pytanie CZY TU SA ADMINI !? Ludzie grać z cziterami ? Grałem jakies 2godziny o 16 i z godzine tym 2 razem... I zero adminów ...
Z tym się zgodzę. ;] Z tego co wiem to Nick zrezygnował z adma więc już chyba nikogo nie ma. Ja sam złożyłem podanie ale póki co czekam na akceptację. Dziś też grałem chwilę i niestety ale wbił koleś z wh i aimem. Taka gra to nie gra.
moze i bym gral, ale nie skladalem podania @ na taki mod, a na tym serwerze mod jest zmieniany co tydzien. Mnie nie cieszy walenie full auto po plecach z jakis broni z dupy, nikt tam ogar nie wbija, tylko same playery(max tydzien) graja. Grasz 15min i juz jestes cheatem z statami 20:15. Mapy jakies niedorozwiniete sciagaja sie po 10min. ja dziekuje
zreszta sa wakacje a na kompie jestem z rzadka ostatnio, a jak juz bym wlaczyl cs to wole grac gdzies na steam niz na serwie o takim modzie
//
ja to samo j/w , nie gra na takich modach bo to syf !
Ano nie ma. Ale rozumiem wlaśnie życie też mają. ;] teraz grałem na gg i jeden lub dwóch kolesi lata na aimie i wh. Już chyba 3 mapkę z rzędu i nic. ;]
genialny temat. mało adminów? zakładajcie topici z prośbą. po zmianie modułu sporo @ się posypało, zawsze tak jest. przyjdą nowi to się wyrówna. trudno zrozumieć?
zamykam temat, bo tylko spam.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum