Nr Użytkownika: 1491 Wiek: 19 Dołączył: 16 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 154 Skąd: Południe Polski
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-14, 20:01 Czy można
Możecie na jakiś czas wyłączyć podstawowe mapki? Zostawcie tylko aztec, westwood dust2, i inferno
Gram od tygodnia i cały czas nie mozna grać w nowe mapki. Jest dużo młodych graczy, którzy wybierają te podstawowe. Nie byłop ani razu storm ani torn choć były na liście ani innych itp.
TAki jest cykl dzisiejszy aztec dust nuke west assalut assalut_upc aztec nuke i tak dalej + inferno
*Robi się to nudne...............
*Suski nie złość się na żartach się nie znasz taki już jestem
____________________ Nigdy Gość nie próbuj........................ok?
jestem za żeby zmienić ten map cycle, proponuje dodać mapy takie jak de_prodigy/de_cpl_mill/de_cpl_strike/de_storm , myślę że to urozmaici grę plus przyciągnie jeszcze więcej wielbicieli serwerka :)
1. Nie wiem po co usuwać, można zrobić coś takiego jak na ZM, że mapki się same zmieniają po kolei.
2.
Mr.Q napisał/a:
roponuje dodać mapy takie jak de_prodigy/de_cpl_mill/de_cpl_strike/de_storm ,
a) Wydaje mi się, że już są, a możesz sprawdzić wpisując w konsoli votemap.
b) Jeśli jednak nie ma to dodaj według wzoru -> >KLIK<[/b]
####Suski:
On nie ma na myśli że tych mapek nie ma tylko że "Jest dużo młodych graczy"(dzieci)inferno kabul i westwood i nonstop leci w kolko i nie ma szans żeby zagrać w coś nowego
\/\/\/\/
A ja na zm nie gram wiec nie wiem.
####
/no
No to Suski starczy tylko "można zrobić coś takiego jak na ZM, że mapki się same zmieniają po kolei."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum