Nr Użytkownika: 2577 Wiek: 23 Dołączył: 25 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 17 Skąd: Rydułtowy
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-25, 19:00 cziter...
nie znalazłem subforum do tego stworzonego. moze zle szukałem.
nie zamieszczam tez demka... poprostu nie mam czasu na uploadowanie i nagrywanie tego.
wierzycie mi ? ok chwała wam za to nie wierzycie ? zmobilizujcie adminow zeby to oni sie tym zajmowali.
chłopak ma wh jak byk.
Ostatnio zmieniony przez dest!ny 2009-05-25, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
1. Zly dzial, z czyms takim to do ksiegi skarg.
2. JA nie wierze, bo widziale jak koles gra i nie powiedzial bym, ze ma wh, chyba ze dobrze ukrywa.
3. To ze ci sie nie chce nas nie interesuje, po prostu musisz miec dowody na to, ze czituje (mnie to zajmuje ok 2min).
Skoro zły dział to prosze o przeniesienie. nastepnym razem umieszcze w dobry skoro takowy istnieje. tego czy chłoptaś czituje zawsze Ci nie powiem. bo poprostu nigdy go nie sprawdzałem dzisiaj pierwszy raz mu sie przyjżałem i jezeli w ciagu jedenj rundy 3 CT kampi rozłożonych po całym domku a chłopak biegnie jak z opaska na oczach i tylko podbiega zabija i biegnie do kolejnego to nie jest skill. swoje juz widziałemw tej grze. i wiem ze wh bardzo ciezko wykryc a jezeli ktos ogarnia to poprostu sie nie da wykryc. ale ten chlopak uzywa go perfidnie.
____________________ .:: One Shot One KiLL nO FarT Just sKiLL ::..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum