Nr Użytkownika: 448 Wiek: 18 Dołączył: 28 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 396 Skąd: D.T
Post numer: #1Wysłany: 2009-12-30, 11:07 czas na kupno broni:)
Witam jak widac temat to chyba wiecie juz o co chodzi.Chcialbym zaproponowac wam zmniejszenie czasu na kupno broni.Poniewaz na niektorych mapkach kolesie stoja na respie i kupuja he i rzucaja przewaznie na bs i akurat dzisiaj sie to zdarzylo na mape dust2.Ja bym zaproponowal zmniejszenie czasu do 30sek.Chyba kazdemu tyle powinno wystarczyc nawet dla tych co nie ogarniaja:). Dz i zapraszam do glosowania.
Moim zdaniem nie powinno tak byc bo tez rowniez na mapce assault_upc tt siedzi w budynku i kupuje caly czas po 2 he i rzuca wszedzie wiec to jest bezsensu moim zdaniem:/
Po 1 slums sam spamujesz masz tam bana, wiec po co sie udzielasz. A pozatym to nie bezsens bo wszyscy beda kupowac tylko he i he a nie powinno tak byc, kupisz raz i koniec a nie po kilka razy.
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Dzieki pluginowi mozna ustawic ile granatow mozna kupic na runde + czas w jakim mozna je kupic. Jesli bedziesz staral sie kupic wiecej lub chcial sobie pospamowac tak jak jest na mapach assault i office to bedzie kara ( slay lub kick )
Dla osob ktore chca zaproponowac zmiany na serwerze to prosze wyszukajcie plugin ktory moze za to odpowiadac lub napiszcie do mnie PW jak nie mozecie znalesc. Bo zmiana czasu nie na wszystkich mapach sie przydaje. Na office nawet jak sie zmniejszy do 15 sek to i tak mozna niezly spam pokazac.
Pozdro
Momo ma racje już lepszy jes ten plugin. bo np. ktoś kupi bron i zabraknie mu na ammo i ubije kogos i moze wrócić i zakupić ammo. więc jestem na nie jeśli chodzi o zmniejszenie czasu. a jeśli chodzi o kolesi co rzucaja HE ciągle i kupuja to tez mnie to denerwuje i trzeba to ogarnac.
o ja... a niech sobie wala te HE jak ktos mysli to i tak nie podejdzie no chyba ze jest kamikadze to niech nie placze z tego powodu ze tak go zabijaja...
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Dzieki pluginowi mozna ustawic ile granatow mozna kupic na runde + czas w jakim mozna je kupic. Jesli bedziesz staral sie kupic wiecej lub chcial sobie pospamowac tak jak jest na mapach assault i office to bedzie kara ( slay lub kick )
Dla osob ktore chca zaproponowac zmiany na serwerze to prosze wyszukajcie plugin ktory moze za to odpowiadac lub napiszcie do mnie PW jak nie mozecie znalesc. Bo zmiana czasu nie na wszystkich mapach sie przydaje. Na office nawet jak sie zmniejszy do 15 sek to i tak mozna niezly spam pokazac.
Pozdro
Jestem za pomysłem MoMa
____________________ nowy nick: a moze frytki do tego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum