Jestem za mozna by dac 20/25/30, albo wybierac czas mapy na samym poczatku.
Niekiedy gra sie ta sama mape godzine jka nie dluzej, bo TT ucieka i mapa zaczyna sie od nowa :/
Tak jak właśnie Nomak wspomniał. Ucieczka z TT oznacza granie mapy od początku, co może być dla nie których graczy dość nużące.
Jestem ZA. Fajnie by było jakby można było wybrać czas mapy na początku mapy. Jest tam kilka wariantów, 20/25/30/40/50 min, więc dla każdego, cos miłego. :p
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Ciekawe czy jest możliwość aby ustawić tak że res nie resetuje czasu przegranej na mapie
Jeżeli jest to tak powinno sie zrobic jestem na tak 20 min wystarczy aby nie było monotonie
Ustawiony jest limit rund a nie limit czasowy, ze względu na to, że po rundzie osoba jest usuwana z terro i tym samym restartuje się czas i po każdej rundzie od nowa byłoby 20 czy tam ileś minut.
Pepe wyjaśnił więc temat zamykam dla niepotrzebnego spamu.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum