Mianowicie chodzi mi, by wyłączyć tryb Free For All (Każdy na każdego) i włączyć stare, poczciwe "ct vs tt". Przy obecnym modzie, mało kto może ogarnąć, to co sie dzieje na ekranie. Non stop, ktoś dostaje od pleców, albo strzelają do ciebie z 5 stron. Nie dość, że taka gra to kompletny chaos, i nie liczy się skill, tylko to kto kogo zabije fartem, lub strzeli od tylu. Sami gracze narzekają na obecny tryb rozgywki, więc sądze, że ktoś powinien zastanowić się na tą propozycją.
PS : Niektórzy gracze z moich obserwacji, co każdą rundę wybierają znowu broń. Przez to zanim wybiorą broń zostaną zabici. Nie wiem z czego to wynika, czy z tego, że menu jest po angielsku? Proponowałbym spolszczenie tego menu dla niektórych bądź umieszczenie gdzieś jakiejś informacji, odnośnie tego, że można zapamiętac ustawienie, i nie trzeba co rundę wybierać broni.
na razie jest zbyt malo graczy, zeby dzielic na ct i tt...przy niewielkiej ilosci osob wiekszosc czasu bedzie sie spedzalo na poszukiwaniu przeciwnika, a nie strzelaniu
wg mnie dopoki serwer sie nie rozkreci zostawic tak jak jest
potem mozna podzielic na strony ;]
Ja jestem na nie :P wkońcu to DM i trzeba mieć refleks..
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum