____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Może ocena nie jest subiektywna gdyż nie trawie map cs_ .
Przeczysz sobie. Jeśli nie trawisz map cs_ i tym kierowałeś się przy wyborze, ocena jest subiektywna, lecz możliwe, że nieobiektywna. Myślimy, co piszemy.
Odniosę się, skoro już piszę, także do podpisu Czesia...
Jeśli będąc w Polsce, ktoś mówiłby do Ciebie w obcym języku, którego nie znasz bądź ciężko Ci go zrozumieć, odpowiedziałbyś? To samo powinno się tyczyć zasad języka polskiego (znany przykład: "pomorze ktoś?" "niestety, Mazowsze"). Masz słowniki, automatyczne poprawianie błędów w Wordzie czy nawet w Firefoxie. Nie tłumacz się tylko dysleksją czy innym cudem. Powinno zależeć Ci na tym, by ludzie Cię zrozumieli, jeśli chcesz im coś przekazać, a Ty jeszcze bardziej się pogrążasz pisząc p0 p0k3m[]n()VV3/\/\(_) i dużymi literami.
I zmniejszcie te sygnatury, bo aż boli na nie patrzeć. Jeśli nie umiecie, to macie tutoriala dla ciapków komputerowych: http://www.fotka.pl/forum/read.php?f=26&t=2855
No, spełniłem swoje zadanie dobroczynnego pomagacza, nie bijcie jeśli możecie, a rady przyjmijcie z otwartymi ramionami :).
Co do mapy - na tak, jak się nie sprawdzi to będzie można zawsze zrezygnować. A mapy cs_ są jak dla mnie bardzo ciekawe. Nie ma to jak pogrozić antyterrorystom: "zobaczę jednego z was w oknie i zabijam hostageski". Nie było jeszcze sytuacji by zakładnicy przeżyli taką groźbę :(. A terroryści nie zawsze kampią, wszak ct też mogą kampić np. na jedynym BSie na Kabulu, a tego nie robią.
Edit:
Lolsik, Ty też sobie przeczysz! Mówisz, że kochasz mnie za te teksty, a nawet fraga nie dasz! :D To albo hipokryzja, albo mówiłeś to z ironią (nie, nie, na pewno nie mówiłeś z ironią, wiem że mnie kochasz :P).
Według mnie mapa bardzo fajna można spróbować na niej pograć jeżeli się spodoba no to dobrze jeżeli nie to inna się na pewno spodoba.:)
Tylko szkoda że takie kolory.Szczerze mówiąc nie przepadam za nimi ale to nie to się liczy.:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum