Post numer: #1Wysłany: 2009-12-08, 15:20 cs_church
Siemka!
Przedstawiam wam myślę że ciekawą mapę cs_church na tej mapie CT musi uwolnic zakładników. CT ma troszeczkę trudniej , ponieważ terrorisci mają większe pole manewru mogą wejśc na dach kościoła lub na jedną z dwóch wież tego kościoła , w samym kościele jest także mnóstwo wejśc np balkonik lub wentylacja CT za to może tylko wejśc drogą kanałową lub głównym wejściem które wychodzi wprost na główne wejście kościoła a także na dwie wieże myślę że mapa jest Ciekawa ponieważ można ustalac samemu sobie ciekawą taktykę na serwie FFA jest PTB więc problemu nie będzie jeżeli chodzi o szansę któregoś z teamu :)
Ja na tak grałem na niej juz i bardzo fajna a do farrela to dal do ss i download na fpsbanana
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum