Nr Użytkownika: 1914 Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 57 Skąd: Łukocin
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-08, 16:51 cs_assault-usunięcie
W związku z tym,że na serwerze grane są dwie bardzo podobne mapy(cs_assault i cs_assaultupc) proponuje usunięcie jednej z nich.Jakoże mapa cs_assaultupc daje więcej dróg dostania się do zakładników dla CT,zatem proponuję usunięcie tej pierwszej.Obie faworyzują TT,co jest ich minusem.Czesto też zdarza się (naprawdę nie mam pojęcia dlaczego),że po jednym assaulcie grany jest drugi,co wg mnie niekorzystnie wpływa na urozmaicenie serwera,a sam assault staje się po prostu nudny.Dodatkowo mapa ta swoją budową "kusi do kamperstwa" i spamowania HE(mimo,że jest karane banem),ponieważ wyrzucenie choćby 2-óch granatów przez każdego gracza z TT powoduje,że zakładnicy są prawie nie do uwolnienia.
Ostatnio zmieniony przez Darq 2009-07-08, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
Oj naprawdę trafiłeś z usunięciem mapy :)
Nie raz się zdarza, że gdy jedna mapa assault leci po niej od razu jest grana nowsza wersja lub standardowa, w zależności jaka się skończyła
Więc jestem za usunięciem cs_assault
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum