Nr Użytkownika: 2645 Wiek: 20 Dołączył: 30 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 39 Skąd: Wojkowice
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-01, 12:23 Coś z serwerem ?
Witam dziś na mapie awp_india nastąpił taki problem iż CT nie mogło wygrać tzn jak CT wygrało to runda dalej trwała chodź wszyscy z TT dedli. Nie mam pojęcia dlaczego się tak dzieje ale to naprawde beznadziejne jest :/
Czyli CT Ci co żyli biegali sobie po mapie a TT byli dead i byli poprostu dead :D.
Natomiast jak TT wygrało runde to potem normalnie runda się zaczynała.
//kakaszi
:o ! pierwsze slysze, nigdy z takim czyms sie nie spotkalem, niech sie wypowie np Fayrant bo on robil ten serwer :x
to nie pierwszy raz , jak kiedys tez jak grałem na de_dust to ct wybili wszystkich z tt i gra trwała dalej . Z tego co pamietam grał wtedy jeszcze Piechu . Mozna i jego zapytac o potwierdzenie .
Gralem troche na HS i nigdy nie bylem w takiej sytuacji.
*BlesseD* napisał/a:
ct wybili wszystkich z tt i gra trwała dalej
To co sie stawalo ze zaczynala sie kolejna runda ? Tylko nie mow ze wszyscy np. z ct wychodzili z serwa czy wpisywali kill ^^
To chyba rzadki blad i nie wiem czym by on mogl byc spowodowany, jak sie takie cos bedzie zdarzac czesciej to piszcie
Gdy cały team TT został wybity runda dalej trwała. Więc my musieliśmy (CT) wchodzić od nowa :D
Trochę śmieszne to było i tylko na indii się to zdarzyło.
Nie dawno gralem na serverze HS. Z tego co tam widzialem zdarzaly sie takie sytuacje. Bylem wtedy w TT i nie moglem grac, bo CT sobie biegalo i skakalo. Poszedlem wtedy na server TP i nie wiedzialem co sie dzialo dalej. Kiedy wrocilem bylo juz normalnie ...
____________________ Z waflem i gofrem jest tak jak z prostokatem i kwadratem. Nie kazdy wafel to gofer, ale kazdy gofer to wafel. : )) xDD
jedna osoba musi zrobic recconecta i albo wybic przeciwnikow albo sama zostanie wybita wtedy runda zacznie sie od nowa mialem to kilka razy i wlasnie w taki sposob postepowalem xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum