Nr Użytkownika: 25 Dołączył: 24 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 9 Skąd: z daleka
Post numer: #1Wysłany: 2008-04-16, 16:17 co za matoly maja adma!
wbijam sobie wczoraj na tau 1 raz od dawnaaaaaaaaa gram 3 mapy i mnie zaczely boty denerwowac i jakos tak wyszlo ze mialem nick kurwy nie bloczyc czy cos takiego a tu wbija jakis kill i mi wali perma bez ostrzezenia ani nic tylkonie wiem za co ten perm
Tak wiem miał być ban czasowy, ale amx nie "zauważył" minut bo napisałem amx_banid kurwy nie bloczyć 10 i tej 10 nie widziało. Tak więc boyka daj IP i wszystko wyjaśnimy. Najlepiej napisz na steam albo gg.
No boyka nie denerwuj sie .... ale co do sprawy to moze serwer dal bana bo Kill czy Zamrazarka (Lodowka ) tez dostali bana katze nie płacz ziooom
p.s. Nastepnym razem zmien nick jak to ci Kill dal bana.... moim zdanie troche ostro potraktowal boyke dajac mu odrazu bana bez upomnienia o zmianie nicku na inny.... nie ładnie KILL!!!
moim zdanie troche ostro potraktowal boyke dajac mu odrazu bana bez upomnienia o zmianie nicku na inny.... nie ładnie KILL!!!
Wybacz mistrzu ale ostatnio dużo ludzi ( dzieci neo ) wbijało na wulgarnych nickach xD. Przeklinali a jak kapnęli się jak działa "bluzgator" zzaczęli omijać przekleństwa oddzielając je pauzami. A że widziałem że 3^k kiedyś napisał, żeby od razu wywalać nie kulturalnych, zastosowałem się do tego ^^
Nie mow tak do mnie bo nie jestem twoim kolega czlowieku!!! Nawet go nie upomniales zeby zmienic nick tylko dales mu bana i co to niby ma byc myslisz ze masz adma to ci wszystko wolno?? Nie kozacz tak!!1 zabardzo obrosles w piorka... Szacunku troche do ludzi a nie!!!
Kill nie zrozumiałeś tego o co mi wtedy chodziło... miałem na myśli przekleństwa pisane działaj podobnie jak bluzgator - kick albo ban na minutkę, a za nick dawaj upomnienia albo sam go zmień przecież umiesz;]
bana mam nadal ale teraz chyba z winy serva bo to mi sie wydaje ze na steam jest a na non steamie nie sprawdzalem bo nie mama
temat sie odnosi do tych co byli zerami (i sa nadal) a po dostaniu adma udaja niewiadomo co,ze co to nie on,mam adma i kozi straszny smiac mi sie chce z takich bociszy
anr a ty potrafisz cos innego ? bo wedlug mnie tylko bany dawac
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum