Post numer: #1Wysłany: 2009-12-07, 14:39 co sie stalo?
witam
wszedlem wlasnie na diablo i zobaczylem ze joval ma 100 lvl ninja. Z tego co wiem wszedl jakis admin rajczu czy jakos tak i cos zrobil ze lvl szedl szybko podobno nawet z 1 kolesia 5 lvl dostawalo sie i teraz Bquczek , Joval i KLUCHA maja 100 lvl o co chodzi ?
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
Nie mam pojęcia musiał ktoś shakować serwer, Tera z serwerem coś się dzieje i nie mam pojęcia co. Wyskakuje info, że serwer na hasło i w opisie, że nowe ip serwera to XXXXXXX a to ip jakiegoś WzS* [DeathRun] @ Netservers.pl i jakoś nie widzi mi się, żebym na niego wlazł.
Gość miał zdaje się Nick Rajczu
____________________ I, I, I love little girls, they make me feel so good
I love - little girls, they make me feel so bad!
When they're around they make me feel like I'm the only guy in town
I love - little girls, they make me feel so good
Ostatnio zmieniony przez Bqczek 2009-12-07, 15:05, w całości zmieniany 1 raz
ja jak próbuje wejść to mam info o haśle (szczegóły już podałem 2 posty wyżej)
[ Dodano: 2009-12-07, 15:17 ]
Już normalnie moge sie wbić na serwer
Tak jak mowie wlamal sie na serwer jakis kozak pobawil sie, zmienil ip na tym co gra on dobrzeby bylo jakbys popatrzyl tam raz na jakis czas i sprawdzil czy go nie ma jak go zobaczysz spisz ip i wrzuc na forum wtedy powinien dostac bana. A i jescze jedno co z tymi levelami graczy ktorzy przez niego maja zawyzone? Czy zostana one w jakis sposob zrestartowane i przywrocone do poziomu poprzedniego? Czy moze trzeba bedzie te nicki jakos zablokowac?
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
Mi te lvle duzo nie daja bo mam je tylko na magu i necro.
Klucha ma zdaje sie ninje lowce i babe
jeszzce ktos ma ninje na 100 jakos nie spamietalem
Ostatnio zmieniony przez Bqczek 2009-12-07, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Kolega JovaL ma ninje 100 lvl a i wspomnę jeszcze że kiedyś już tak było
no i ja niestety nie załapałem się na 100 lvl
//JovaL 100 lvl Ninja i 99 lvl Barbarzyńca
KLUCHA 100 lvl Zabójca
Close
bo już jakieś uloy piszą bez sensowne posty, jak coś to otwierać.
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum