Post numer: #1Wysłany: 2008-12-30, 20:24 CO SIE DZIEJE Z SERVEREM!?
Dzisiaj kiedy conectnąłem do serva przeraziło mnie parę rzeczy :
-Ani jednego admina totalny chaos
-Dzieci neo gadają o pierdołach tzn SPAM'ują na mikrofonie, kiedy chciałem coś powiedzieć do gry (że idą długą tt) to oni żebym morde w kubeł!
Odkąd jest 25 slotów server upada na jakości !
Admini co jest z wami?
Forfeith się wkurzył i odszedł od grona adminów.
Zapanujcie nad serverem proszę!
Nie raz juz byla poruszana ta kwestia.. I pisano tam, ze nie zawsze admini moga byc dostepni dla serwa. Mamy wiele innych zadan :) Zrozum to. A dzieci to dla diablo moda normalnosc i nic nie zrobisz. Radze wyciszyc mikrofony w ustawieniach
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Fakt, chaos jest, ale to tylko czasami ;) Ogółem pewnie wszystko wróci do normy, mianowicie starszy krzyknie ciszej, dzieciak coś powie i banan na twarzy że gag albo ban ;)
25 slotów, to więcej graczy. A więcej graczy, to większa popularność. Dzieci, nie dzieci, zawsze kumplom się pochwalą fajnym serwerem :)
Ciekawi mnie tylko, kiedy wszystko wróci do normy (admini itp.)
Mam radiowy internet, a przez te dni bez adminów wyłapałem sporo podejrzanych osób i cziterów :)
Nawet koleś, co mi lvl kopiował wrócił ^^
A z radiowym netem, upload do 10kb/s wynosi, a to dość długa sprawa...
[ Dodano: 2009-01-03, 20:58 ]
To już przegięcie. Dajcie znać (PW czy coś) jak już będzie znormalizowana sytuacja na Diablo Mołdzie.
Jeszcze dzień wcześniej najwyżej jeden wszedł na aim i polowa wh. Ale dziś to PRZESADA ! Totalny nieogar, ponad połowa z wh, wyzywają się od najgorzych, z sufixem cziterów; już sporo graczy na aimach jeździ, i coraz to lepszych.
Najlepsze wytłumaczenie jakie słyszałem?
-"Jak on wyłączy to ja też"
-"Nabije kilka lvl i wyłączam"
-"i tak mi nic nie zrobią"
Ostatni dzień wolnego i już bierze wnerw na takich graczy. Proszę postarajcie się chociaż o JEDNEGO admina, reszta w swoim czasie ...
Ktoś, kto zbanuje tych .. łamiących regulamin zwyrodnialców :P
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum