Post numer: #1Wysłany: 2008-10-02, 15:32 Co Sie Dzieje Na Serwerze Diablo 2
1.Pierwsza Sprawa na Serwerze Grają sami Cziterzy !!
2.Druga Sprawa Nikt im Nic nie Robi !!
3.Trzecia Sprawa za Mało Adminów na Serwerze, żeby zwalczali Cziterstwo !!
4.Czwarta Sprawa Powinien na Serwerze Być AntyCzit !!
5.Piąta Sprawa żeby na Serwerze Panowała Pełna Kultura a nie tak jak Teraz, Za Każde Przekleństwo Kick a jak Przekleństwo obrażające Admina to Ban na 5 minut !!
Proszą o Pozytywne Rozpatrzenie mojej Prośby i Uwag a także Moich Spostrzeżeń w Związku ze Serwerem Diablo 2
1.Pierwsza Sprawa na Serwerze Grają sami Cziterzy !!
2.Druga Sprawa Nikt im Nic nie Robi !!
3.Trzecia Sprawa za Mało Adminów na Serwerze, żeby zwalczali Cziterstwo !!
4.Czwarta Sprawa Powinien na Serwerze Być AntyCzit !!
5.Piąta Sprawa żeby na Serwerze Panowała Pełna Kultura a nie tak jak Teraz, Za Każde Przekleństwo Kick a jak Przekleństwo obrażające Admina to Ban na 5 minut !!
1. Banuj !
2. Są admini - niech działają
3. Adminów dość
4. Nieeee
5.Nie 5 minut tylko PERM !!!
1.no sami cziterzy kolejny ktory sie tylko drze czit ten i tamten a moze admini to czity
2. stary z pewnosciaa admin nie banuje czitera hahahah leze
3. adminow jest duzo ale kazdy ma po 16-20 lat a nie tak jak polowa diablo po 12 lat i nic nie maja zadawane i olewaja szkole
4..np sxe??? polowie nie dziala wiec odpada
5 dobrze kill mowi tylko za przeklenstwo ban na 5 lub 30 minut zalezy jakie wykroczenie a wrzuta na admina perm xD
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2008-10-02, 16:17, w całości zmieniany 1 raz
1. zawsze sa czity
2. ja Robie
3. Być moze - albo sie obijaja
4. i pusty serwer
5. za przeklenstwa leca bany nawet jak zwyklego gracza sie obraza;] admin nie bog kara taka sama za obelgi wszystkich
Jesli na serverze sa "sami cziterzy" to moze bys raczyl zaczac nagrywac im demka i wrzucac na forum wtedy beda banowani? Jakos ja na serverze przesiaduje codziennie i nie widze tych "samych cziterow", a w csa gram juz okolo 5lat i troszke doswiadczenia w tych sprawach mam.
Aczkolwiek jesli jestes czlowiekiem typu "strzelec wyborowy", ktorego co sie zabije drze jape "z kont" "jasne1!!" "bania z dupy" "jaki cziter" to patrz pkt. 6
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-10-02, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
.F!s2u^, zbawco, dobrze że zauważyłeś te wszystkie rzeczy, moim zdaniem powinieneś dostać za to admina ^^
Oczywiście to żart na rozluźnienie atmosfery ;], ale mam dziwne przeczucie, że zaraz złożysz podanie ;]
.F!s2u^ napisał/a:
Proszą o Pozytywne Rozpatrzenie mojej Prośby
Kto prosi? jakoś dziwnie siebie określasz, nie dość, że w liczbie mnogiej to jeszcze w trzeciej osobie ;]
Mógłbym więcej cytować, ale po co? jak na te rzekome 22 lata strasznie źle piszesz, za dużo ucieczek z polskiego??
A odnośnie tych Twoich uwag:
1. Jeżeli grają sami cziterzy to Ty też, bo chyba też grasz skoro masz jakieś uwagi do tego serwera
2. No ja mogę dać tylko bana, nie będę do każdego jeździł żeby mu usunąć czity z dysku i ze swoich obowiązków się wywiązuję, to nie wiem co mamy im jeszcze robić, na stos??
3. No mało nas, może złożysz podanie zbawco?
4. Bez komentarza
5. Ja za każde przekleństwo daję bana na 5 minut, chyba jestem według Ciebie zbyt surowy skoro mam dawać tylko kicka
Zobaczcie p z którego pisał rygul i fis2u TAKIE SAMO!!
6. Nie pisz już nic na forum...
W pełni popieram pepe i resztę ludzi którzy tu napisali posta... oprócz autora tematu;]
ZOSTANIESZ MOIM GURU? <lol2>
Zamykam nie ma sensu dalej trzymac.
____________________ 10 procent szczęścia,
20 procent umiejętności,
15 procent skoncentrowanej siły woli,
5 procent radości,
50 procent bólu,
I stuprocentowy powód by zapamiętać to imię!
.KoTeK^
Ostatnio zmieniony przez .KoTeK^ 2008-10-02, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum