Nr Użytkownika: 2642 Wiek: 20 Dołączył: 30 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 24 Skąd: Suwałki
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-30, 13:38 Co poprawić, a co zmienić?
Proponuję:
- skrócić czas trwania muzyki przy starcie rundy,
- włączyć automatyczne przejście do wyboru strony przy odpaleniu gry/nowej mapy,
- wyłączyć ranking,
- włączyć opcję /me
- ustalić jeden, stały mapcycle wykluczający vote pod koniec mapy
Ostatnio zmieniony przez Yelonas 2009-05-30, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem o co chodzi akurat z ta muzyką, bo mi nie działa, ale jeśli przeszkadza w grze to skrócić !
Tak powinno być automatyczne i jeszcze trochę poprawić balans zespołów.
Tak wyłączyć ranking.
Opcji me nie powinno jednak być ponieważ podczas rundy można jej używać i na pewno znajdą się tacy co rzucą granat i wpiszą /me i już mają info czy ktoś tam jest.
Tak powinno być mc.
Słyszałem, że chcecie wyłączyć TP, bo nikt tam nie gra, ale jak chcecie żeby ktoś tam grał to zróbcie coś z nim !
Z opcją /me, jak pisałem w późniejszych postach, macie rację. To jest serwer TP i wszystko co przeszkadza w grze przystosowanej do niej powinno być usunięte. Mowa tu o rankingu, fragach za wybuch bomby, votowaniu map etc.
Ostatnio zmieniony przez Yelonas 2009-05-30, 22:53, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum