Post numer: #1Wysłany: 2009-08-12, 15:10 CO charakteryzuje Pro gracza
Witam, napisze wam to co wiem o PRO graczach. Zastanawialiście się pewnie dlaczego inni cały czas nas zabijają a my nie możemy sprzątnąć nikogo.
Odpowiedź jest prosta, nie jesteście jeszcze tak dobrym graczem jak on. Ale spoko gdy będziecie dłżej grać w cs'a to na pewno będzie wam szło coraz lepiej.
Tamten gracz może znać dobrze całą mapke, bo grał na niej już dość długo żeby poznać wszystkie jej miejsca do kampu, różne drogi, którymi chodzą przeciwnicy.
Jak też wiecie każdy miewa lepsze i gorsze dni. To też jest ważny aspekt ich gry. Są dni kiedy wszystko idzie po ich myśli, zdaje sie, że celownik sam nachodzi na ofierę ( bez czita).
Istnieje też możliwość, i tak zapewne jest w wielu przypadkach, że gracz wyskoczy z ukrycia i wtedy potrzebny jest spory refleks. Niestety możemy go nie posiadać i dostaniemy kulkę.
Często jest tak, iż dobźi gracze starają się trafić w głowę podczas gdy my strzelamy gdzie popadnie.
http://kai.myownsiteonlin...2/cstrike16.jpg
To cała moja wiedza na ten temat i innym może się to wydać oczywiste to inni ,mniej doświadczeni gracze, mogą tego nie wiedzieć.
I nie pisze o sobie bo nie jestem pro :)
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum