Post numer: #1Wysłany: 2009-03-24, 20:08 Cisek | Admin
Cześć mam na imię : Damian
Pochodzę z : Świnoujścia
Mieszkam aktualnie w : Świnoujściu
Urodziłem się : 05.01.1994 (No dobra Wracam w teraźniejszość :P)
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Dokładnie nie liczyłem, ale rok będzie :)
Gram na (steam/nosteam) : Oba
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Myślę, że przyda się jeszcze jeden admin w łapaniu naszych kochanych cziterków, a po za tym chciał bym sprawdzić poniekąd czy dam sobie radę.
Byłem już adminem na serverach : niestety żadnym
Poświęcam dziennie grze : 3-4h w weekendy do 5-6, a jak nie ma siostry nawet 8 :)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem dość często na serwerze i mogę się
przydać w utrzymywaniu porządku. Na pewno was nie zawiodę i jeśli uda mi się zdobyć wasze poparcie swoje obowiązki będę wykonywał bardzo sumiennie.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jeśli chodzi o CS to staram się pomagać graczom którzy grają 1 raz bądź jeszcze się uczą. Osobom, które przeklinają/obrażają zwracam uwagę, a jeśli chodzi o to jaki jestem na co dzień to staram się być sympatyczny, koleżeński, miły - to nie jest ściema :)
Dla innych graczy jestem : Jak już napisałem wyżej staram się być pomocny, konsekwentny.
+
AmX-a nie umiem, ale mam kolegę, który jest u was adminem, a chodzimy do tej samej klasy więc chyba mi pomoże. Jeśli uda mi się zdobyć wasze poparcie nie zawiodę, wiem, że każdy tak mówi, ale co mogę powiedzieć innego po prostu zaufajcie mi. Nie lubię równiejszych na serwerze więc jeśli został bym adminem wszystkich będę traktował jednakowo, a sam siebie nie będę uważał za kogoś lepszego. Liczę na komentarze do waszych tak/nie, bo jeśli nie uda mi się to postaram się zmienić swoje negatywne cechy.
LUDU WYBIERAJ :]
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2009-03-24, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
haha skoro z przyszlosci to co on tutaj robi ? i czemu chce adma ? pewnie w 2994 fps ma z 20 serwerow wiec po co mu w 2009 zwykly hs ? ^^
co do podania to jest dobre a czesto widuje na serwerze no i czasami jestem sam...
taK
Ostatnio zmieniony przez Kakash! 2009-03-24, 20:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum