Poświęcam dziennie grze :bardzo różnie od 1 do 5 [h]
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :No cóż, przede wszystkim wydaje mi się, że jestem uczciwy i niepostronny, jak już napisałem kocham ład i porządek przez co mogę się nadawać do sterowania serwerem ; ) Do tego znam wszystkie zasady panujące na forum.
O sobie mogę powiedzieć, że : Zmieniłem się jako osoba od ostatnich czasów, jetem ambitny, energiczny :) , żywy, uczciwy, rozgarnięty.
Dla innych graczy jestem : Przede wszystkim wszystkich traktuję równo, a myślę, że to cecha nadrzędna.
Od siebie:
Liczę, że dostanę od was szansę i kredyt zaufania, wiem, że jako admin kiedyś tam kiedyś średnio się wywiązywałem ze swoich zadań forumowych. W moim życiu dużo się zmieniło, teraz mam dużo czasu na grę więc będę i na serwerze i na forum uczestniczył aktywnie w miarę możliwości. Wiem, że są osoby które nie darzą mnie sympatią i przede wszystkim te osoby proszę ZAUFAJCIE mi jeszcze raz. Myślę, że z roli admina serwerowego kiedyś dobrze się wywiązywałem więc liczę, że co do tego nie macie zastrzeżeń. Co do mojego charakteru, staram się jak mogę nad nim pracować.
Ostatnimi czasy gdy fps był w bardzo głębokim kryzysie, tak naprawdę nie było mnie no niestety, ale taka jest prawda, nie przyczyniłem się do odbudowy. Dlatego teraz dam z siebie dużo by zapewnić wszystkim grającym i czytającym forum miłą i ciekawa atmosferę.
Dzięki !
Czy powinienem zostać adminem?
[TAK] [0]
[NIE] [0]
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2011-04-19, 17:40, w całości zmieniany 1 raz
Nic niewnoszące posty usunięte. Wypowiadających się proszę o bardziej rozwinięte wypowiedzi niż tylko tak/nie:)
Ode mnie masz plusa, grając z tobą mixy zauważyłem, że jesteś przyjacielski i nie masz różnych napadów głupawki:p
[TAK] [2]
[NIE] [0]
Nie wiem czemu mój post został usunięty! :D Tak! Jestem za Damianem.. Jest to topowy gracz polskiej sceny Counter Strike i powinniśmy się cieszyć, że swoją obecnością zaszczycił serwery sieci FPSproject, a jego doświadczenie pomoże Wam w rozwinięciu się! Jako kolega jest leniwy, ale skillowy no i dzięki noł lajfieniu będzie mógł być na serwerze 24/7
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum